/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii

Solutii

Solutii Microsoft

Solutii Microsoft

Echipa Softline are experienta indelungata in implementarea de solutii IT complet integrate pe platforma Microsoft, ce va permite sa automatizati procesele si sa imbunatatiti eficienta.

Soluții Cloud

Soluții Cloud

Softline vă oferă servicii cloud eficiente pentru o afacere modernă! Utilizați aplicații corporative, baze de date și documente oriunde v-ați afla – în filiale, țări ori pe continente diverse!

Securitate IT

Securitate IT

Securitatea Informatiei – este pentru majoritatea companiilor o unealta de dezvoltare strategica de business. Nevoile de protectie ale companiilor in ceea ce priveste informatiile confidentiale, infrastructura IT sau compania in general devin din ce in ce mai mari conform cresterii amenintarilor si atacurilor cibernetice.

Business intelligence

Business intelligence

Softline a implementat solutii de BI in peste 20 de tari, pentru clienti din toate domeniile industriei, atat companii private cat si institutii publice. Companiile beneficiaza de un sistem performant de luare a deciziilor, customizat pentru cerintele lor de business.

CAD, GIS and Multimedia

CAD, GIS and Multimedia

Standardele CAD sunt create pentru a imbunatati performantele proceselor de design in sisteme CAD. Softline are in portofoliu implementari importante de sisteme GIS pentru toate categoriile de clienti.

Solutii Software

Solutii Software

Softline este unul din liderii prieței IT in domeniul livrarii soluțiilor software

Solutii de Infrastructura

Solutii de Infrastructura

Data center-ele sunt punctul critic al infrastructurii globale de comunicatii la nivel global. O infrastructura viabila si de calitate trebuie sa stea la baza oricarui data center.

Soluții Hardware

Soluții Hardware

Softline oferă o soluții hardware de la vendorii de TOP în baza necesitătilor clienților săi.