/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Blog

Tichete:
alienvault
gdpr
siem
usm
We are looking for talented and driven employees to join our team!
We are seeking talented and driven employees to join our commitment to help our customers in digital transformation.
Softline România s-a certificat ca Microsoft Licensing Solution Provider (LSP)
Softline România s-a certificat ca Microsoft Licensing Solution Provider (LSP)
În luna ianuarie a anului 2018, Softline România a primit certificarea Microsoft Licensing Solution Provider (LSP), ca urmare a respectării de către companie a standardelor ridicate impuse de această certificare, începând de la profesionalismul angajaților și până la capacitatea de a le oferi clienților săi servicii și suport tehnic de excepție. În noua calitate, Softline România le va putea furniza clienților săi antreprenori și corporații soluții complexe în condiții atractive.
USM Anywhere + AlienApps = Combinație perfectă pentru cloud security
USM Anywhere + AlienApps = Combinație perfectă pentru cloud security
Cu USM Anywhere, puteți reduce esențial timpul, cheltuielile și resursele necesare pentru implementarea și întreținerea soluțiilor de management a incidentelor de securitate (SIEM) în locații multiple, centre de date și în infrastructura cloud.
VMware Horizon Cloud on Microsoft Azure
Being able to quickly provision, purchase and deploy full Windows desktops from the cloud without the tedious management of physical infrastructure is very appealing, and our organization can benefit from this service as we move our data and apps to the cloud.
6 pași pentru a proteja datele de WannaCry Ransomware
Pentru a vă proteja calculatoarele, serverele și dispozitivele mobile împotriva WannaCry în special și de atacuri ransomware în general, este nevoie de următorii pași. Utilizați Acronis Backup Advanced cu protecția activă, singura soluție de protecție a datelor care se apără împotriva ransomware-ului.
Posibilitati noi de control si vizibilitate in solutia G Suite
Soliția cloud G Suite de la Google oferă întreprinderilor beneficii semnificative și oferă echipelor lor o libertate care este la fel de mare ca și ambițiile lor. G Suite sprijină astfel de afaceri din întreaga lume, cu suita unificată de aplicații inteligente.
PT Telecom Attack Discovery for VimpelCom Beeline
After years of security through obscurity, telecom security has appeared on the radar screen. Subscribers are using more and more new services, and almost every new gadget has mobile Internet connectivity. But the core for all this communication—the SS7 signaling network—was developed 40 years ago, and integrating new technologies with legacy systems creates some serious security issues.