/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Informații de contact: Bucuresti

 • Sunați-ne +4 021 555 27 00  — vom răspnde cu drag la întrebările Dvs
 • sau

  Pentru clienti

  Pentru cereri de oferta si intrebari despre produsele si serviciile noastre precum si propuneri de parteneriat, nu ezitati sa contactati departamentul nostru de vanzari la adresa de e-mail: sales@softline.ro

  Pentru cereri de asistenta tehnica si suport, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa de e-mail: support@softline.ro

  Pentru parteneri

  Softline este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Embarcadero. Pentru oferte de parteneriat va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail info@softline.ro.

  Pentru mass-media si organizatorii de evenimente IT:

  Softline este un marketer experimentat in segmentul IT, axandu-si o mare parte din activitati pe idei precum cataloguri software, seminarii si alte evenimente destinate profesionistilor de IT, propriul nostru call-center care realizeaza campanii de telemarketing si multe altele. Pentru colaborari pe partea de marketing si promovare, contactati-ne la marketing@softline.ro

  Softline este un partener permanent al publicatiilor in format print si online, oferind stiri legate de companie si evenimente IT desfasurate la nivel international. Ne implicam in toate evenimentele semnificative de IT si ne concentram pe oferte de parteneriat, schimb de idei si de competente.

  Pentru cereri si informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati departamentul de Marketing la adresa marketing@softline.ro.

Adresa

Șos. București-Ploiești, 15-17, et.5, 013682, București