/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Despre Softline

Despre Softline

Softline este un lider furnizor global IT soluţii şi servicii concentrate pe pieţele emergente, cum ar fi Europa de Est, Asia Centrală, America, Asia de Sud-Est, India. Serviciile noastre includ solutii cloud publice şi private, soluţii de tehnologie end-to-end, licenţiere software, produse hardware şi gamă largă de produse asociate.

Softline pe 2016 vânzărilor a depăşit $ 1 miliard de dolari cu o creştere a vânzărilor medii peste 27 % în ultimii 10 ani. Softline are birouri în 30 de ţări şi 80 de oraşe din întreaga lume. Cu mai mult de 20 de ani de istorie distinsa noi ar putea rapid să crească, să consolideze o bază de cunoştinţe unice, tehnologie expertiza şi un model de afaceri care să cuprindă toate pieţele emergente.

Softline oferă un portofoliu divers de nor de calcul servicii cum ar fi IaaS PaaS, SaaS, virtualizare, colaborare, securitate, mobilitate printr-o alegere de public cloud, privat cloud şi cloud hibrid bazat pe nevoile clienţilor noştri. Oferim, de asemenea, perpetuu şi abonament de licenţiere pentru o gamă completă de produse software, cum ar fi sisteme de operare, virtualizare, securitate, productivitate, creativitate, educaţie, CAD şi altele. Solutii hardware includ stocare, servere, reţele şi PC-uri. În plus, oferim servicii, cum ar fi IT asset management, implementare, consultanţă, IT outsourcing, suport tehnic, servicii gestionate şi formare.

Servim peste respectiv 60 000 de clientii Enterprise și SMB, atât din sectoarele privat şi public. Peste 1300 reprezentanţii de vânzări, 600 ingineri şi specialişti tehnice ajuta clienţii noştri naviga prin complexul mereu în schimbare a mediului. Construim relatii pe termen lung cu clientii, partenerii si angajatii. Softline are parteneriate cu mai mult de 3000 de producătorii de software şi hardware si mai înalt statut de partener cu partenerii nostri cheie. Vă oferim o unică canal de marketing si vanzari pentru partenerii noştri în toate pieţele în care ne desfăşurăm activitatea. Softline este întotdeauna client centric şi oferă soluţii independente de brand, care servesc cel mai bine nevoilor clientului.