Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

XenServer

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Citrix XenServer este un sistem complet de virtualizare de server construit pe puternica platforma Xen hypervisor. Tehnologia Xen este larg recunoscuta ca software-ul de virtualizare cel mai rapid și mai sigur din industrie. XenServer este conceput pentru gestionarea eficienta de servere virtuale Windows si Linux si ofera o eficienta de cost ridicata.

Citrix XenServer este o platforma de virtualizare de servere si hypervisor management care asigura reducerea costului total de proprietate pentru infrastructurile de desktop, cloud si servere. Consolidarea volumelor de lucru in XenServer le permite companiilor de orice dimensiune sa isi transforme infrastructura IT si sa raspunda cat mai bine provocarilor pe care le presupune crearea unui centru de date in contextul de business actual.

XenServer asigura cea mai buna performanta pentru virtualizarea de aplicatii si virtualizarea desktop cu o platforma integrata de virtualizare pentru Citrix SenApp si Citric XenDesktop. XenServer maximizeaza densitatea masinilor virtuale, reduce costurile asociate infrastructurii de stocare datorita functionalitatii In-Memory Read-Cache si imbunatateste experienta utiliztorilor datorita functionalitatilor vGPU si GPU pass-thru.

Xen hypervisor, care sta la baza solutiei XenServer, este cel mai prolific hypervisor pentru solutiile de cloud public si privat. XenServer a fost conceput pentru a sustine optiunile de scalare, securitate si multi-tenancy, ceea ce ii asigura compatibilitatea cu o multitudine de produse de cloud management.

XenServer este o platforma de virtualizare de servere si hypervisor management care le permite departamentelor IT sa consolideze un numar ridicat de servere, ceea ce duce la cresterea gradului de utilizare a resurselor hardware existente. Datorita functionalitatilor inovatoare precum Live Migration, Storage XenMotion, Shared-Nothing Migration si Workload Balancing, XenServer ii ajuta pe administratorii IT sa maximizeze eficienta managementului infrastructurii.

Vedeti specificatiile tehnice aici.

Categorie:
Citrix, Virtualizare
Producator: