Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

XenDesktop

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Citrix XenDesktop va permite sa livrati, la cerere, aplicatii de desktop si virtuale oriunde au nevoie utilizatorii dvs., oriunde va duce activitatea, la orice tip de dispozitiv, aducand o flexibilitate si o mobilitate fara precedent a fortei dvs. de munca.

XenDesktop deblocheaza productivitatea completa si creativitatea fiecarui lucrator in timp ce ajuta  intreaga organizatie sa se adapteze rapid la noile provocari si oportunitati.

XenDesktop va permite sa utilizati cinci generatii de aplicatii Windows de oriunde si de pe orice dispozitiv. Datorita tehnologiei HDX desktop-urile virtuale pot randa cu usurinta programe de design 3-D reducand in acelasi timp si timpii de raspuns ai aplicatiilor cu pana la 300%. 

XenDesktop sustine initiativele bring your own device fara a face compromisuri de securitate. Cu XenDesktop angajatii dvs pot accesa direct de pe dispozitivele lor personale aplicatii IT securizate, ce au fost aprobate in prealabil de catre departamentul dvs. IT, ceea ce le ofera libertatea de a folosi cele mai recente tehnologii fara a fi nevoie de investitii in resurse hardware noi.

Desktop-urile si aplicatiile virtualizate sunt gestionate in mod centralizat direct din centrul de date, ceea ce reduce riscul de pierdere a datelor si de intruziuni neaprobate. Accesul ramane securizat in timp ce proprietatile intelectuale si datele confidentiale raman in siguranta.

Folositi un cloud public sau privat, pentru a instala in mod securizat aplicatii si desktop-uri virtuale si pentru a reduce costurile de management al aplicatiilor cu pana la 90%. Instalati imagini desktop cu o rata de succes de aproape 100% printr-un proces centralizat si simplu de instalare a imaginilor standard.

Citrix Receiver este un client software usor de folosit ce pe ofera angajatilor acces universal la aplicatii, desktop-uri si date virtualizate de pe orice dispozitiv, inclusiv smartphone-uri, tablete, PC-uri si dispozitive Mac. Citrix Receiver, impreuna cu Citrix XenApp, le ofera angajatilor dvs. posibilitatea de a lucra de oriunde.

Categorie:
Citrix, Virtualizare
Producator: