Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Citrix XenClient

XenClient

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Citrix XenClient extinde beneficiile virtualizarii desktop si pentru laptop-urile corporate. XenClient va ofera cea mai simpla si ieftina solutie de management a dispozitivelor pentru trasformarea desktop-urilor si a laptop-urilor in computere virtuale securizate.

Cu XenClient gestionati mii de PC-uri la fel de usor cum gestionati unul singur. Eficienta pe care v-o ofera XenClient poate duce la o reducere a costurilor de administrare a PC-urilor cu pana la 70%. Politicile imbunatatite si controlul administrativ in functie de rolul utilizatorului, asigura granularitatea necesara departamentului IT pentru a gestiona in mod eficient solutia XenClient si pentru a raspunde nevoilor fortei de munca a carei mobilitate a crescut in mod exponential.

XenClient asigura un nivel ridicat de securitate pentru laptop-urile virtuale astfel incat informatiile companiei sa fie mereu in siguranta Fiecare imagine de masina virtuala poate fi criptata integral si functioneaza in mod izolat, astfel incat atacurile cibernetice nu pot trece dintr-un mediu intr-altul. Administratorii IT pot seta perioada de functionare a masinilor virtuale pentru angajatii temporari si pot sterge de la distanta informatiile de pe laptop-urile pierdute sau furate.

Datorita extinderii beneficiilor XenDesktop si pentru laptop-urile corporate, XenClient le permite utilizatorilor sa lucreze oricand, de oriunde doresc, indiferent de calitatea conexiunii la retea, si asigura im nivel ridicat de productivitate si flexibilitate, chiar si pentru aplicatiile 3D extrem de grafice. XenClient suporta platformele Intel® Core, generatia a 4-a, ceea ce le permite utilizatorilor sa foloseasca cele mai noi dispozitive.

Producator: