Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

XenApp

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Citrix XenApp este o solutie de aplicatie, livrata la cerere, care permite ca orice aplicatie Windows sa fie virtualizata, centralizata si administrata din centrul de date, iar apoi livrata instantaneu ca un serviciu pentru utilizatori, indiferent de unde se afla si ce fel de dispozitiv folosesc.

XenApp ajuta la cresterea eficientei angajatilor, datorita virtualizarii a cinci generatii de aplicatii Windows care pot fi accesate de pe orice dispozitiv. XenApp ajuta de asemenea la reducerea timpilor de raspuns al aplicatiilor cu pana la 300%, ceea ce duce la cresterea productivitatii angajatilor si a aplicatiilor de business folosite.

Acum puteti intampina cererile din ce in ce mai mari ale initiativelor Bring your own device, instaland aplicatii si desktop-uri ca serviciu la cerere, oferit in timp real in loc sa pierdeti ore intregi de munca pentru a pregati resurse hardware traditionale. Alte beneficii includ cresterea gradului de satisfactie, de retentie, de recrutare si a angajatilor si a productivitatii acestora.

Centralizati aplicatiile in centrul de date pentru a proteja proprietatea intelectuala si informatiile confidentiale. XenApp va permite sa implementati politici de acces granulare care reduc riscul de pierdere a datelor sau de intruziuni datorate conexiunilor nesecurizate sau a breselor VPN.

Reduceti costurile de management al aplicatiilor cu pana la 90% simplificand procesul de instalare a aplicatiilor si managementul ciclului de viata al acestora. XenApp va ajuta sa scalati resursele in functie de nevoile dvs. de business si simplifica asigurarea continuitatii de business permitandu-va sa va gazduiti aplicatiile in centre de date redundante.

Citrix Receiver este un client software usor de folosit ce pe ofera angajatilor acces universal la aplicatii, desktop-uri si date virtualizate de pe orice dispozitiv, inclusiv smartphone-uri, tablete, PC-uri si dispozitive Mac. Citrix Receiver, impreuna cu Citrix XenApp, le ofera angajatilor dvs. posibilitatea de a lucra de oriunde.

Categorie:
Citrix, Virtualizare
Producator: