Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

VDI-in-a-Box

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Companiile de toate marimile sunt in cautarea de solutii pentru a profita de beneficiile virtualizarii desktop. Dar, chiar si organizatiile IT cu cerinte simple, se confrunta cu resurse restranse, precum si cu constrangeri bugetare. Citrix VDI-in-a-Box se adresează acestor nevoi cu o solutie simpla, dar robusta: VDI conceput pentru a fi configurarat si gestionat de catre administratori de desktop. Cu VDI-in-a-Box, aveti libertatea de a lucra de oriunde in timp ce  costurile de IT scad, iar sistemul de securitate este imbunatatit exponential.

Conceput pentru organizatiile cu nevoie IT mai simple, VDI-in-a-Box elimina peste 60% din infrastructura VDI traditionala —inclusiv servere de management si stocare partajata (SAN).

VDI-in-a-Box dispune de o consola intuitiva de management centralizat care le permite administratorilor sa virtualizeze desktop-uri fara a avea in mod neaparat experienta de lucru in datacenter. VDI-in-a-Box poate fi instalata cu usurinta in trei pasi simpli care va asigura ca in maxim 1 ora solutia este complet functionala.

Cu VDI-in-a-Box utilizatorii isi pot personaliza desktop-urile pot instala aplicatiile de care au nevoie, isi pot seta configuratii proprii pe care le pot salva ulterior. Tehnologia HDX ofera o experienta optimizata pentru dispozitive si pentru retea datorita faptului ca desktop-urile virtuale pot fi accesate fara probleme prin intermediul Citrix Reciever.

Categorie:
Citrix, Virtualizare
Producator: