Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat JBoss Enterprise Data Services Paltform

Red Hat JBoss Enterprise Data Service Platform

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat JBoss Enterprise Data Service Platform este cea mai buna metoda de a lucra cu date de pe mai multe sisteme.

JBoss EDSP va permite sa va maximizati ROA prin refolosirea datelor in aplicatii noi si procese business care rezulta in folosirea imbunatatita a data asset-urilor. Reduceti timpul si costul de dezvoltare software, integrare si intretinere prin depasirea decalajului dintre datele pe care le aveti si datele de care aveti nevoie.

JBoss EDSP va permite sa micsorati timpul necesar implementari prin refolosirea asset-urilor de date in servicii de date. JBoss Enterprise Services Platform creaza servicii de date care se adreseaza unei serii de cerinte pentru 1 proiect, peste mai multe proiecte, sau in companie, echilibrand EDB ca platforma de integrare. Virtualizarea va ofera o dezvoltare optimizata si mentenanta. JBoss EDSP va ajuta sa primiti date bune la timpul potrivit, la oamenii care trebuie,aplicatii si procese de business prin ESB. JBoss Enterprise Services Platform va ofera suport pentru decizii si sporeste valoarea BI cu o vedere completa a informatiilor de care aveti nevoie. De asemenea, ESB combina date operationale in timp real cu un istoric al datelor si permite amestecarea datelor on-premise cu date stocate in cloud.

JBoss Enterprise Services Platform va protejeaza de intreruperea serviciilor prin folosirea JBoss Enterprise Application Platform si fundatia stabila a fost demonstrata pentru aplicatii care cer scalabilitate si performanta superioara.

Categorie:
Software, Virtualizare
Producator: