Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat Enterprise Virtualization for Server

Red Hat Enterprise Virtualization for Server

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat Enterprise Virtualization for Server este o solutie de virtualizare pentru servere. Cu Red Hat Virtualization, puteti sa va mentineti continuitatea business-ului. Scalati si integrati atat volume de munca Microsoft cat si Linux.

Red Hat Virtualization for Servers va ofera performanta near-bare-metal si better-than-bare-metal. Virtualizati pana si cele mai solicitante aplicatii.  Cu Red Hat Virtualization for Server aveti cea mai mare performanta si cel mai mare numar de VM-uri performante pe un singur server. De asemenea, beneficiati de suport pentru cele mai noi chipset-uri pentru server-ele AMD si Intel pentru o consolidare VM  superioara si performanta.  Beneficiati de o performanta intre 95 % si 140 % relativa cu bare metal pentru volume de lucru real-world, cum ar fi SAP, Oracle si Microsoft Exchange.

Red Hat Enterprise Virtualization Manager este un sistem de administrare centralizat care va permite sa vizualizati si sa administrati masini virtuale si imagini, totul cu o interfata grafica pentru a administra resursele logice si fizice.

Consola administrativa va ofera capabilitati enterprise, inclusiv live migration, live snapshots, storage live migration, storage management, network management si system scheduler.

Red Hat Enterprise Virtualization for Servers foloseste SELinux cu s Virt si kernel-ul intarit Red Hat Enterprise Linux pentru a va oferi o infrastructura virtualizata securizata.

Programul ISV Red Hat Enterprise Virtualization este un ecosistem vibrant de parteneri care va ofera solutii in zone complementare, cum ar fi backup si recuperare, automarea fluxului de procese si planificare. Red Hat Enterprise Virtualization este certificat Microsoft Server Virtualization Validation Program pentru a oferi suport la versiuni de Windows OS si aplicatii server Microsoft.

Red Hat Enterprise Virtualization for Servers va ofera un cost scazut fata de alte solutii de virtualizare. Asa puteti sa desfasurati mai multe servere virtualizate astazi si cu ROI mai rapid, instalati urmatorul proiect de virtualizare mai rapid.

Categorie:
Software, Virtualizare
Producator: