Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat Enterprise Virtualization for Desktop

Red Hat Enterprise Virtualization for Desktop

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Livrati instant medii de operare Microsoft sau Linux la mii de utilizatori din servere administrate central dintr-un centru de date. Acum puteti sa le permiteti utilizatorilor sa acceseze prin remote desktop-urile lor de pe orice device.

Cu Red Hat Enterprise Virtualization for Desktop beneficiati de suport cross-platform si o utilizare perfecta multumita libertatii unei fundatii open source.

Prin mutarea mediilor desktop din PC-uri dispersate intr-un centru de date controlat central, Red Hat Enterprise Virtualization for Desktop va ajuta sa protejati datele companiei dumneavoastra.

Asigurati-va ca utilizatorii dumneavoastra au parte de experienta desktop la care se asteapta. SPICE este construit pentru a livra o experienta remote care nu se poate distinge de una locala pe LAN sau WAN. Acest protocol open source dinamic adaptabil contine o arhitectura pe mai multe nivele construita pentru a oferi suport desktop-urilor multimedia de astazi, fata de primele generatii de protocoale remote, cum ar fi Remote Desktop Protocol (RDP) si Independent Computing Architecture (ICA).

Red Hat Enterprise Virtualization Manager este un sistem de administrare a desktop-ului virtual care va ofera capacitati avansate pentru a host-a servere fizic si masini virtuale guest.

Categorie:
Software, Virtualizare
Producator: