Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Resilient Storage Add-on pentru Red Hat Enterprise Linux

Red Hat Enterprise Linux for SAP Business Application

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat Enterprise Linux for SAP Business Application include stiva de infrastructura software de care aveti nevoie pentru cele mai bune operatii ale aplicatiilor SAP. Ca client Red Hat, aveti un mediu SAP cu suport complet  intr-un singur pachet.

Nu numai ca beneficiati de mediul tehnologic necesar pentru a rula aplicatii tip business SAP, Red Hat si SAP si-au unit organizatiile de suport.

Red Hat Enterprise Linux for SAP Business Application exceleaza la capitolul performanta, aplicatii bazate pe tranzactii, cum ar fi SAP Business Application in mediile virtuale si fizice.

Cu hardware-ul multicore, clientii SAP care au migrat aplicatiile lor SAP de la sistemele UNIX legacy au simtit o imbunatatire a performantei, impreuna cu un cost mai scazut si un footprint redus.

Echipa de ingineri Red Hat lucreaza alaturi de SAP pentru ca dvs. sa beneficiati de produse SAP optimizate si certificate pe Red Hat Enterprise Linux.

Red Hat mentine o echipa de ingineri on-site la SAP pentru a sprijini relatia dintre SAP Linux Labs si Red Hat. Aceasta relatie a dat nastere la adaugarea de caracteristici specifice SAP in Red Hat Enterprise Linux, verificarea permanenta a performantei, rezolvarea problemelor intr-un timp scurt si o cooperare stransa intre parteneri in jurul virtualizarii.

Categorie:
Software, Virtualizare
Producator: