Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Parallels Remote Application Server (RAS)

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Parallels Remote Application Server (RAS) este o soluție completă de livrare a aplicatiilor virtualizate si a desktopurilor, care permite angajaților dvs. să acceseze și să utilizeze aplicații și date de pe orice dispozitiv. Paralelă RAS, compatibilă și ușor de instalat, configurată și întreținută, suportă atât Microsoft RDS, cât și hypervisorii majori.

Experiență mobilă strălucitoare.

Oferiți angajaților dvs. acces la aplicațiile desktop ca și când ar fi fost aplicații native pe dispozitive iOS și Android. Cu tehnologia unică ApplicapeTM Parallels, angajații pot folosi gesturile tactile native ale dispozitivelor mobile – glisați, trageți, atingeți pentru a face clic sau apropiați – pentru a interacționa cu orice aplicație Windows la distanță de pe ambele telefoane inteligente și tablete, făcându-le productive în mișcare.

Soluție gata de rezolvare

Parallels Remote Application Server RAS acceptă implementări on-premise, hibride sau cloud 100% pe AWS, Azure sau pe cloud-ul privat. Aflați mai multe despre aceste opțiuni de implementare în ghidurile noastre de arhitectură de referință. Built-in autentificare cu două factori, asigură pacea minții, în timp ce profitați de scalabilitatea naturală a implementării cloud.

Remote Application Server – Scalabilitate la cerere

Utilizând șabloane pre-construite, administratorii IT pot să implementeze și să adauge instantaneu noi servere, aplicații și gateway-uri pentru a mări infrastructura virtuală și pentru a răspunde cerințelor de încărcare maximă sau în continuă creștere.

Experiență fără sfârșit a utilizatorului final

Livrați aplicații, desktop-uri și date către orice utilizator, indiferent de sistemul de operare sau de dispozitiv. Datorită accesului la drum, angajații pot fi la fel de productivi ca și când ar lucra la birou. De la Windows, Linux și Mac la iOS, Android și Windows Phone, la client subțire, Chromebook, Zmeură Pi și multe altele.

Furnizarea de aplicații

Oferiți aplicații cu o experiență RemoteFX bogată și performantă, susținută de OpenGL 4.4, oferind fiecărei mașini virtuale un driver propriu GPU pentru implementări VDI. Conduceți simultan mai multe sesiuni de aplicații pe toate dispozitivele – de la telefoane inteligente, tablete, laptopuri și desktopuri.

Sesiuni de la distanță și desktop-uri virtuale

Furnizați acces și o experiență consistentă pentru serviciile desktop la distanță, pentru resursele găzduite și pentru VDI pentru orice utilizator de pe orice dispozitiv. Află mai multe ”

Redirecționarea dispozitivului și a resurselor

Transformați toate dispozitivele vechi subacvatice într-o stație de lucru completă, păstrând în același timp toate imprimantele periferice locale, scannerele, cititoarele de carduri inteligente și altele – disponibile la vârful degetelor angajaților. Permiteți automat utilizatorilor să imprime local în timp ce lucrează pe un PC, Mac, Linux, Chrome OS, iOS, Android, Raspberry Pi sau chiar în orice browser.

Remote Application Server – Securitate superioară

Parallels Remote Application Server RAS asigură activele corporațiilor de la scurgeri de date și de activități rău intenționate, cu capacități de permisiune foarte granulare, combinate cu restricții de date, criptare și autentificare cu două factori.

Securitate totală

Centralizați și protejați datele sensibile cu criptare SSL în plus față de opțiunile de autentificare și de implementare DMZ. Respectați politicile de securitate prin protejarea activelor companiei de pierderi de date și de scurgere cu Parallels RAS.

Control avansat al accesului

Împiedicați accesul neautorizat de la distanță la informații confidențiale de rețea printr-un control avansat al accesului. Administratorii IT pot restricționa accesul la materiale sensibile bazate pe utilizator, grup, adresa MAC, adresa IP și gateway-ul de intrare. Cu setări de privilegii mai granulate, utilizatorii sunt autorizați să acceseze anumite niveluri de date.

Autentificare cu două factori

Adăugați un alt nivel de securitate cu autentificare cu doi factori. Pentru a accesa lista de aplicații publicate, administratorii IT pot cere utilizatorilor să se autentifice prin autentificarea cu două factori. Parallels Remote Application Server RAS se integrează cu soluții de securitate terțe, cum ar fi serverul DualShield, SafeNet sau RADIUS.

Productivitate

Parallels  Remote Application Server RAS este singura soluție de livrare a aplicatiilor virtualizate si a desktopurilor  destinată oamenilor – nu doar angajaților obișnuiți, ci și administratorilor de sistem, helpdesk și operationistilor din centrul de date. Un set de wizard-uri automați reinventează modul în care sunt gestionate serverele terminale, aplicațiile și desktopurile.

Ușor de instalat și gestionat

În câteva minute, puteți publica aplicații utilizând experți de configurare intuitivi. Gestionați aplicațiile și desktopurile găzduite de RDSH și VDI dintr-un singur panou de sticlă.

Reduceți timpul implementarii

Puteți plasa RDS (Remote Desktop Server) în producție cu câteva clicuri în timp ce simplificați gestionarea redirecției periferice, echilibrarea încărcării și accesul utilizatorilor. Reduceți timpul petrecut pe sarcini plictisitoare prin publicarea rapidă a desktop-urilor la distanță și a aplicațiilor virtuale. Parallels Remote Application Server (RAS) Configurare Ghid de pornire rapidă »

Faceți actualizări instant

Parallels Remote Application Server RAS vă permite să identificați și să implementați aplicații, la dispozitivele noilor utilizatori finali prin intermediul unui e-mail de invitație și să adăugați cu ușurință noi RDS în deplasare.

Scalabil

Activați continuitatea fiabilă și eficientă a afacerii pe măsură ce organizația dvs. crește nivelul sau scade. Parallels Remote Application Server RAS acceptă redundanțele gateway-ului și server-ului pentru a elimina orice punct de eșec. De asemenea, verifică disponibilitatea componentei înainte de transmiterea unei conexiuni pentru a asigura accesul stabil la resursele virtuale.

Acces rapid la utilizatorul final

Distribuiți sarcini de lucru între servere pe baza resurselor disponibile. Îmbunătățiți experiența utilizatorului prin îmbunătățirea performanței serverelor terminale cu încorporarea încărcării încorporate. Află mai multe ”

Resurse permanente

Parallels Remote Application Server RAS garantează disponibilitatea de servicii și aplicații cheie prin sprijinirea mai multor gateway-uri și RDS.

Producator: