Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Microsoft Hyper-V Server 2012

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Solutiile de virtualizare au ca scop eficientizarea costurilor operationale ale infrastructurii IT intr-o companie. Un sistem bazat pe Microsoft Hyper-V Server 2012 sau Windows Server 2012 permite companiei dumneavoastra sa foloseasca tehnologii hardware cat mai noi fara a trebui sa inlocuiti serverele pe care le aveti deja.

Microsoft Hyper-V Server 2012  este un produs stand-alone care contine hypervisor driver model-ul Windows Server, capacitati de virtualizare, dar nu contine roluri si caracteristici robuste ca sistemul de operare Windows Server 2012. Microsoft Hyper-V Server 2012 este util companiilor care detin servere ce ruleaza alte sisteme de operare decat Microsoft.

Windows Server 2012 este recomandat companiilor care cauta optiuni de virtualizare efciente din punct de vedere financiar. In acest caz, diferitele editii de Windows Server 2012 includ diverse optiuni de virtualizare, editia Datacenter fiind cea mai potrivita pentru un grad extins de virtualizare a infrastructurii.

Microsoft Hyper-V Server 2012 este cel mai des folosit in medii Virtual Desktop Infrastructure. VDI permite clientului Windows sa ruleze pe masini virtuale server-based in datacenter, care pot fi accesate de catre utilizator de la unul sau mai multe PC-uri.

Consultati aici avantajele utilizarii Microsoft Hyper-V Server 2012.

Categorie:
Microsoft, Virtualizare
Producator: