Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

JBoss Enterprise Application Platform

JBoss Enterprise Application Platform 6

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Construiti, desfasurati si gazduiti aplicatii si servicii de tip enterprise? Doriti o platforma mai agila si flexibila? Folositi liderul pe piata: Red Hat JBoss Enterprise Application Platform.

Bazat pe primul server Java EE inglobat intr-o Platform-as-a-Service (PaaS). Bazat pe un set de componente sustinute de un serviciu, JBoss Enterprise Application Platform 6 simplifica modul in care aplicatiile sunt desfasurate in medii diferite.

Cu JBoss Enterprise Application Platform 6, compania dumneavoastra poate administra aplicatii, automa procesele in timp ce le construiti, integrati cu propriile instrumente de administrare. Toate merg perfect in cloud-ul dumneavoastra privat. De asemenea, va ofera administrare de domain, care va ajuta sa administrati servere multiple ca unul singur.

JBoss Enterprise Application Platform 6 este optimizat pentru a lucra atat in medii multicore cat si in cele virtualizate. In acest fel, Red Hat va ofera un footprint de memorie redus si un timp de startup excelent.

Ca un contribuitor major in Java EE, JBoss Enterprise Application Platform are inclus suport pentru Java EE 6, un pas foarte mare in fata in productivitatea dezvoltatorilor. De asmenea, JBoss Enterprise Application Platform ofera suport si pentru o gama larga de Masini Virtuale Java (JVM), inclusiv Spring, Struts si GWT. JBoss Enterprise Application Platform include multe componente noi care imbunatatesc experienta dezvoltatorilor. Printre ele se numara noua versiune JBoss Hibernator si componente noi, cum ar fi Arquillian, o platforma puternica care simplifica integrarea testelor pentru Java Middleware. De asemenea, JBoss si-a imbunatatit suportul pentru alte instrumente de dezvoltare open source, cum ar fi Maven si Hudson.

JBoss Enterprise Application Platform este o aplicatie Java EE 6 de platforma pentru server care a fost acordata pentru performanta inca de la inceput pentru aplicatii tranzactionale in medii importante. Beneficiati de toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru a construi, rula si administra aplicatiile companiei dumneavoastra eficient.

JBoss Enterprise Application Platform este o fundatie dovedita pentru aplicatii si servicii Java scalabile cu caracteristici built-in pentru failover, caching, intelligent loads balancing si desfasurare distribuita.

Producator: