Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Softline – VMware „Partenerul Anului” in Rusia la trei categorii


Softline a fost numit cel mai bun partener VMware la trei categorii

Compania Softline a fost numita cel mai bun partener VMware la categoriile «Partenerul anului in solutii de securitate vSphere cu Operations Manager”, „Cele mai multe proiecte incheiate” si „End-User Computing Champion„. Aceste distinctii confirma experienta bogata a echipei Softline cu tehnologiile VMware.

La conferinta anuala a partenerilor, de la Moscova, VMware le-a multumit celor mai buni parteneri, celor care au contribuit cel mai mult la promovarea si vanzarea solutiilor VMware in 2013.  Softline a primit cel mai important premiu la trei categorii – «Partenerul anului in solutii de securitate vSphere cu Operations Manager», «Cele mai multe proiecte incheiate» si «End-User Computing Champion». In 2013, Softline a implementat cu succes 14 proiecte importante si a crescut la 118% volumul total al vanzarilor in Rusia. Cele trei premii confirma fiabilitatea Softline ca partener VMware si furnizor de solutii software pentru clientii sai.

Softline si VMware sunt parteneri inca din 2007 iar Softline a fost prima companie din Rusia care a primit statutul de Agregator VSPP in cadrul Programului VMware Service Provider.  Datorita participarii in cadrul programului VSPP, Softline este reseller VMware si isi foloseste experienta pentru a crea, planui si livra solutii de virtualizare si cloud computing de ultima generatie. La randul sau VMware le ofera profesionistilor Softline acces la resursele de care au nevoie pentru a accesa oportunitati de business, pentru a-si creste profitul si pentru a reduce durata procesului de vanzare.

„Softline este partenerul nostru de foarte mult timp, si in fiecare an isi confirma  profesionalismul  si experienta in vanzarea solutiilor VMware. Nici anul trecut nu a facut exceptie astfel incat ii multumim acum pentru contributia sa la dezvoltarea pietei solutiilor VMware in regiune” afirma seful departamentului VMware pentru Rusia si statele postsovietice, Alexander Vasilenko.

„Recent, Softline a fost numita Partenerul Anului VMware pe pietele emergente din regiunea EMEA iar acum primeste aceeasi distinctie pentru piata din Rusia si statele postsovietice. Aceste premii confirma expertiza echipei Softline in domeniul solutilor VMware si sugereaza ca abordarea noastra concentrata pe promovarea solutiilor VMware este o strategie castigatoare”, mentioneaza Maxim Puja, seful departamentului de lucru cu clientii cheie de la Softline.