Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Softline: peste 20 de ani de crestere constanta


Softline face publice rezultatele anului fiscal 2013: volumul total de afaceri al grupului a crescut la 950 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o crestere de 18% fata de anul fiscal 2012. Compania evolueaza conform strategiei stabilite: dezvoltarea serviciilor IT, a tehnologiilor mobile si a cloud computing-ului, o extindere geografica activa, lansarea de noi produse si servicii si reconfirmarea pozitiei de leader in implementarea proiectelor software.

Portofoliul grupului include solutii IT complexe : pregatirea strategiilor IT, consultanta, furnizarea de software si hardware, gestiunea proiectelor, suport tehnic si mentenanta, externalizarea proceselor IT ale clientilor si solutii de cloud public, privat sau hibrid.
In anul fiscal 2013, softline a atins o cifra de afaceri de 950 de milioane de dolari, cu 18% mai mult decat in anul precedent. In ultimii 10 ani rata anuala compusa de crestere (CAGR) inregistrata de Softline a fost de 40%.
Cresterea cifrei de afaceri:+40% in fiecare an in ultimii 10 ani.

 turnover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Softline ofera o gama completa de solutii si servicii pentru o infrastructura IT eficienta. In anul fiscal 2013, la nivel de grup, serviciile au insumat 33,2 milioane de doalri, respectiv cu 17% mai mult decat in anul precedent. Directiile cheie vizate de Softline pentru dezvoltarea companiei sunt securitatea informatiei, solutii de hardware virtualizare si tehnologiile cloud precum si dezvoltarea infrastructurii clientilor. Conform datelor furnizate de CNews Analytics, Softline ocupa locul 2 in topul celor mai mari companii din rusia din domeniul securitatii informatiei si se regaseste intre primii 5 furnizori de servicii SaaS in Rusia.

Portofoliul de solutii Softline include dezvoltarea de cloud-uri publice, private sau hibride in centrele de date Softline, precum si pe platformele Windows Azure, Active Cloud, Softlayer sau Amazon AWS. In 2013 Softline si-a dezvoltat considerabil gama de servicii cloud printre care se numara solutia “Birou Virtual pentru firme mici si medii” bazata pe Microsoft Office 365 si 1C. In ceea ce priveste solutiile IaaS, Softline si-a dezvoltat propriul cloud bazat pe Hyper-V si a inceput sa trasfere infrastructura IT a clientilor sai pe platforma Azure de la VMware. In plus, incepand din 2013 clientii Softline pot beneficia de servicii de cloud privat ceea ce le permite sa isi lanseze rapid propriile proiecte cloud fara a fi nevoie de investitii masive sau de proprii experti. Pe partea de cloud computing si virtualizare, Softline a incheiat, la nivel de grup peste 300 de proiecte mari si a inregistrat o crestere de peste 6 milioane de dolari.

Extinderea geografica a prezentei companiei este unul dintre elementele cheie ale strategiei de dezvoltare a grupului Softline. In prezent, compania are birouri in 29 de tari si 79 de orase. In anul fiscal 2013 compania a deschis 8 birouri noi in: Mumbai, Delhi, Bangalore, Córdoba, São Paulo, Salvador, Miami si Redmond.