Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Softline – Partenerul Office 365 al anului


In cadrul conferintei globale dedicate partenerilor Microsoft, Softline a primit distinctia de Partener Office 365 al Anului ca recunoastere a competentelor dobandite si a performantei inregistrate in 2013 in promovarea si vanzarea solutiilor cloud de la Microsoft.

Conferinta partenerilor Microsoft este o competitie internationala anuala care are loc intre toate companiile care promoveaza si vand solutii si produse Microsoft.  In fiecare an, partenerii Microsoft din Rusia inscriu in competitie idei de succes a caror valoare este recunoscuta de comitete internationale de experti. Anul acesta Softline a castigat premiul la categoria Partenerul Office 365 al Anului in Rusia.

De peste 20 de ani Softline dezvolta si implementeaza solutii bazate pe tehnologiile Microsoft pentru aproape toate ramurile dezvoltarii de software. Specialistii certificati Softline le ofera clientilor un spectru complet de servicii IT: de la vanzarea de software licentiat si pana la implementarea de proiecte sofisticate bazate pe produse Microsoft.

Softline a participat constant la competitiile Microsoft pentru parteneri  iar colaborarea fructuoasa cu Microsoft a dus la aparitia a numeroase premii:

 • 2012 – premiul la categoria Software Asset Management
 • 2013 – Partenerul Anului in Rusia
  Softline devine unul dintre marii parteneri Microsoft la nivel global pe segmentul LSP
 • 2014 – Partenerul Office 365 al Anului in Rusia

Acest ultim premiu este rezultatul promovarii constante a solutiilor Microsoft si a dezvoltarii si implementarii de servicii si solutii bazate pe tehnologiile Microsoft. Microsoft Office 365, un serviciu livrat in cloud care se adreseaza tuturor companiilor, indiferent de dimensiune, si care combina instrumentele de colaborare de ultima generatie cu tehnologiile de comunicatii unificate a fost inclus in Virtual Office, o suita de solutii cloud dezvoltata de Softline pentru IMM-uri care elimina necesitatea unui departament IT in-house, scade costurile de licentiere software si elimina update-urile de server si software.

“Softline este foarte implicata in dezvoltarea serviciilor cloud, motiv pentru care colaborarea cu Microsoft pentru promovarea solutiilor Cloud este o parte indispensabila a strategiei noastre de afaceri. Noi ne straduim sa rezolvam problemele clientilor oferindu-le solutii cloud si suntem increzatori ca recunoasterea de catre Microsoft a eforturilor noastre ne va intari pozitia pe piata de solutii cloud pentru sectorul IMM”- Sergei Borovikov, Seful Departamentului de Solutii Cloud de la Softline.