Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Softline – Partenerul Anului in Furnizarea de Solutii VMware pentru Pietele Emergente din EMEA


Pentru a doua oara consecutiv, Softline este Partenerul anului in furnizarea de solutii VMware pentru pietele emergente din EMEA

In cadrul evenimentului Partner Exchange 2014 organizat la San Francisco, Softline a primit premiul „Partenerul VMware al Anului” pentru regiunea EMEA, la categoria „Furnizori de Solutii pentru Pietele Emergente”.

In cadrul evenimentului au fost premiate realizarile din 2013 ale partenerilor din cadrul regiunii EMEA. VMware isi doreste sa puna la dispozitia partenerilor resursele de care acestia au nevoie pentru a gestiona mai bine noul mediu enterprise bazat pe software care determina livrarea mai rapida a serviciilor IT, indiferent de dimensiunea companiilor. Pentru al doilea an consecutiv Softline a primit titlul de  Partener VMware al Anului, premiu prin care se recunoaste succesul colaborarii celor doua companii si care isi doreste sa incurajeze mentinerea unor relatii la fel de profitabile si pe viitor.

Pavel Novikov, Cloud & Mobility Business Development Director la Softline : ” Pentru al doilea an consecutiv, Softline a fost numit Principalul Furnizor de Solutii VMware pentru Pietele Emergente din Regiunea EMEA in conditiile in care in urma cu un an devenea prima companie ruseasca ce primea acest premiu. Pentru Softline, recunoasterea venita din partea vendorilor nu face decat sa confirme experienta si pregatirea profesionistilor care fac parte din echipa sa si aplicarea acestora inspre dezvoltarea solutiilor VMware in regiune.