Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Public Preview disponibil pentru Office 2016


In ultimele 12 luni Office a evoluat de la o suita de aplicatii desktop la o solutie completa, cross-platform si cross-device care va ajuta sa fiti mai productivi indiferent de locul din care lucrati sau dispozitivele pe care le folositi. Si, in ciuda atentiei pe care Microsoft a accordat-o compatibilitatii produsului cu mai multe platforme, Office pentru desktop ramane un element de baza al strategiei Microsoft.

Preview-ul pentru Office 2016 este disponibil publicului incepand de luna aceasta si vine in intampinarea lansarii produsului, care va avea loc in toamna anului 2015. Persoanele care aleg sa testeze noua versine de Office pentru desktop-uri, vor avea posibilitatea sa contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea aceasteia.

Ce este nou in Office 2016

 • Va puteti accesa documentele de oriunde v-ati afla—Aplicatiile Office 365 va permit sa creati, sa deschideti, sa editati si sa salvati fisiere in cloud de pe desktop-ul dumeavoastra, astfel incat sa le puteti accesa ulterior de oriunde si de pe orice dispozitiv. In plus, noua optiunde atasare documente in Outlook va permite sa atasati fisiere stocate in OneDrive si sa configurati in mod automat permisiunile pentru destinatari, fara a parasi aplicatia Outlook. 
 • Colaborare imbunatatita—Participarea activa a mai multor autori in timp real, pe acelasi document, disponibila in aplicatiile Office Online, vor fi disponibile si in aplicatiilor Office 2016 pentru Windows Desktop. Spre ecemplu atunci cand o echipa lucreaza in Word 2016 sau Office online, fiecare membru al echipei va putea vedea in timp real ce modificari aduc documentului ceilalti membri.
 • Aplicatii Inteligente—Aplicatiile vor invata cum lucrati, bazat pe modul dumneavoastra de interactiune cu aplicatia si va vor ajuta sa fiti mai poroductiv cu Office 2016. Tell Me este un nou instrument de cautare disponibil in Word, PowerPoint si Excel, care va aduce aproape comenzile de care aveti nevoie facand o simpla cautare in limbaj natural. Clutter—este o noua functionalitate Exchange, disponibila in Outlook, care invata automat modelul dvs. de folosire a e-mailului si va descongestioneaza inbox- ul prioritizand mesajele si mutandu-le pe cele mai putin important intr-un folder Clutter.
 • Rapiditate si simplificare a analizei datelor—Excel 2016 dispune de noi functionalitati care va permit sa extrageti , sa mapati, sa analizati si sa vizualizati datele mai rapid si mai usor decat oricand.

Noutati pentru departamentul IT

Office 2016 dispune de noi functionalitati de securitate, conformitate si implementare ce le confera organizatiilor un control sporit asupra datelor sensibile si departamentului IT mai multa flexibilitate de implementare si management.

Controlul conformitatii si al securitatii

 • Data Loss Protection (DLP) disponibil acum si pentru Word, Excel si PowePoint. Administratorii IT pot crea, administra si implementa in mod centralizat politici pentru crearea si partajarea de documente. Utilizatorii pot vedea detaliile politicilor sau restrictiile de partajare in momentul in care aplicatiile detecteaza o posibila incalcare a politicilor de securitate.
 • Autentificare Multi-factor pentru Outlook datorita integrarii cu Active Directory Authentication Library (ADAL).
 • Managementul Drepturilor de accesare a Informatiilor a fost extins si pentru fisierele Visio si permite protejare diagramelor Visio atat online cat si offline.

Optiuni flexibile de instalare si management

 • Management imbunatatit al traficului de retea. Noul serviciu de Background Intelligence Transfer (BITS) ajuta la prevenirea congestionarii retelei. BITS Better network traffic management.
 • Management imbunatatit al distributiei de update-uri. Integrarea imbunatatita cu ConfigMgr le permite administratorilor IT sa descare si sa distribuie in mod eficient update-urile lunare pentru Office folosind functionalitatile native ale ConfigMgr.
 • Management flexibil al update-urilor. Administratorii pot gestiona ritmul in care primesc update-uri pentru functionalitati si remedierea bug-urilor fara sa afecteze frecventa update-urilor de securitate.
 • Management simplificat al activarilor. Noile controale din Portalul de administrare Office 365 le permit administratorilor sa gestioneze activarea licentelor pentru fiecare utilizator.

Daca vreti sa accesati preview-ul pentru Office 2016 faceti click aici! Preview-ul pentru Office 2016 nu contine toate functionalitatile care vor fi cuprinse in editia ce va fi lansata in toamna, insa in fiecare luna vor fi adaugate functionalitati noi.

 

sursa: Office Blogs