Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Novacom este acum parte din Softline


Novacom detine un portofoliu bogat de solutii specializate pentru mai multe industrii, fapt ce va contribui la o crestere comuna mai rapida in domeniul serviciilor IT. Unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata IT din Republica Belarus, Novacom dispune de competente ce vor fi de un real ajutor in viitoarele proiecte comune din Rusia, CSI si celelalte locatii in care Softline este prezenta. Experienta extinsa in gestionarea de proiecte, o echipa sudata de profesionisti si o strategie de dezvoltare aspirationala, toate acestea stau la baza perspectivelor de crestere comuna Softline-Navacom.
“Consumatorii moderni de IT sunt inteligenti, precauti, calculati si gata sa analizeze in profunzime indicii de eficienta, costurile si perioada de recuperare a investitiilor. Insa avem incredere in capacitatea competentelor Novacom de a raspunde integral cerintelor acestor clienti”, afirma Igor Borovikov, Presedintele Consiliului de Administratie Softline.

Novacom este principalul integrator si dezvoltator de software din Republica Belarus. Portofoliul companiei cuprinde un numar mare de proiecte de succes, precum dezvoltarea de solutii personalizate, dezvoltare si implementare de sisteme informatice pentru diverse platforme si tehnologii. Novacom detine statutul de Oracle Gold Partner si Partener Kaspersky Lab si 1C. Angajatii companiei detin certificari in tehnologii Microsoft, Oracle, ABBY, DELLO, in sisteme electronice de gestionare a fluxului de lucru Directum si in sisteme Lotsia PDM si T-Flex de gestionare a ciclului de viata al produselor. Angajatii Novacom se bucura de o experienta indelungata in dezvoltarea si implementarea de sisteme informatice distribuite sau la scara mare, construite pe platforme hardware si software multi-vendor.

Implementarea de proiecte complexe pentru sectorul guvernamental din Republica Belarus confera companiei Novacom expertiza si competentele necesare pentru dezvoltarea de sisteme informatice complexe in domenii si tari diferite, atat pentru companii cat si pentru organizatii guvernamentale. “Suntem mandri de increderea pe care ne-o ofera clientii nostri, care ne incredinteaza proiecte extrem de complexe si de o valoare ridicata care stau la baza dezvoltarii lor ulterioare, incredere care reflecta cunoastintele vaste, experienta si calificarile individuale ale tuturor specialistilor Novacom-ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect si alti profesionisti. La inceputul anului 2013 Novacom a fuzionat cu Softline, etapa de pe urma careia Novacom va beneficia de o largire considerabila a orizonturilor de dezvoltare, ca parte dintr-un grup international de success. Si aici nu ne referim exclusiv la abordarea pietelor noi din tarile in care este prezenta Softline. Ne asteptam, ca prin fuzionarea competentelor, a experientei si a punctelor noastre forte, sa obtinem un efect puternic de sinergie. Noi domenii si proiecte unice ne asteapta, prin urmare ne invitam toti partenerii sa colaboreze in continuare cu noi si sa ne bucuram impreuna de success.”  Vyacheslav Bylina, Director Novacom