Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Microsoft investeste in infrastructura cloud dezvoltata de Softline


Softline s-a alaturat programului Microsoft Cloud OS Network Rusia. Aceasta noua modalitate de cooperare va permite dezvoltarea, in centrele de date Softline, a serviciilor cloud bazate pe tehnologii Microsoft. In plus, aceasta noua colaborare pune la dispozitia companiei suport specializat din partea expertilor Microsoft si faciliteaza standardizarea platformei cloud Softline in conformitate cu cerintele furnizorului.

Programul Cloud OS Network Rusia isi propune sa unifice companiile IT cu competente dovedite in domeniul dezvolatarii de servicii cloud bazate pe tehnologiile Microsoft si care detin centre de date pe teritoriul Rusiei. Conform termenilor acestui nou parteneriat, Microsoft planuieste sa investeasca in dezvoltarea infrastructurii cloud a centrelor de date localizate pe teritoriul Rusiei. La randul sau, Softline planuieste sa isi extinda serviciile cu ajutorul solutiilor dezvoltate de Microsoft si a expertilor companiei. Primele servicii oferite de Softline pe baza tehnologiilor Microsoft vor deveni disponibile incepand din martie 2015.

Participarea Softline in cadrul acestui program a fost determinata de competentele companiei in domeniul dezvoltarii de solutii cloud bazate pe platforma Microsoft. Mai exact Softline a fost prima companie IT majora care a lansat o oferta de infrastructura cloud bazata pe Microsoft Azure. Solutia oferita de Softline le permite clientilor sa beneficieze de un serviciu excelent pentru gazduirea de aplicatii IT, sa lucreze intr-un centru de date dedicat si sa utilizeze servicii bazate pe tehnologii asemanatoare cu cloud-ul public Microsoft Azure.

Multe companii rusesti sunt interesate de modelul de consum IT in cloud, inclusiv de utilizarea solutiilor bazate pe servicii Microsoft. Datorita participarii Softline in cadrul programului Cloud OS Network Rusia, clientii companiei beneficiaza de posibilitatea de a utiliza solutiile cloud Microsoft in modul cel mai eficient pentru a-si creste productivitatea. Printre serviciile oferite se numara accesul la platforma de colaborare si comuncare unificata, serviciu de e-mail de nivel enterprise, solutii de Client Relationship Management si accesul la servicii IaaS si PaaS in conditii comerciale extrem de atractive.

„In ultimii sase ani, infrastructura cloud Softline s-a dezvoltat constant si a evoluat de la un singur server rack pana la patru centre de date interconectate, folosite pentru a gazdui aplicatiile business critical ale clientilor nostri. Capacitatile de virtualizare bazate pe cloud sunt foarte populare atat printre companiile mici (multe dintre ele renuntand deja la serverele in-house) cat si printre companiile mari care au implementat scenarii de backup a centrelor de date sau si-au migrat sistemul ERP in infrastructura cloud Softline. Contactul direct cu specialistii Microsoft in cadrul proiectului Cloud OS Network Rusia ne va permite sa crestem in continuare stabilitatea acestei platforme si sa reducem intervalul de timp necesar pentru lansarea unor noi servicii.” Leonid Anikin, Seful Liniei de Business Cloud, Softline.

„Pentru noi este foarte important ca firmele de IT din Rusia sa dezvolte propriile servicii competitive, sa acumuleze experienta si sa isi imbunatateasca competentele. Acest program reprezinta un important pas inainte in implementarea strategiei noastre de dezvoltare a portofoliului de parteneri cloud si ne faciliteaza o vizibilitate mai buna pe piata IT din Rusia”, subliniaza Pavel Betsis, Presedintele Microsoft Rusia.