/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Discount Special pentru VMware vSphere Essentials Plus Kit

Discount Special pentru VMware vSphere Essentials Plus Kit

17.10.2017 29.01.2018
Discount Special pentru VMware vSphere Essentials Plus Kit

17 Oct, 2017
Profitați de oferta limitată în timp a producatorului VMware pentru a obține o reducere de 15% de la prețul de listă pentru kitul VMware vSphere Essentials Plus și beneficiați de toate avantajele componentelor incluse: vCenter agents, Update Manager, Data Protection and High Availability.

Kitul vSphere Essentials Plus adaugă caracteristici precum vSphere vMotion, vSphere HA și vSphere Data Protection la kitul vSphere Essentials pentru implementarea startegiei always-on IT pentru businesul mic. Essentials Plus este ideală pentru întreprinderile mici care, pe lângă economiile de costuri hardware și de operare, caută să maximizeze disponibilitatea aplicațiilor și continuitatea afacerii, cu o investiție redusă în avans.

Această promoție este valabilă pentru achizițiile a kitului VMware vSphere Essentials Plus plasate pînă pe data de 29 ianuarie 2018.

vSphere Essentials Plus este limitat pentru utilizarea pe până la 3 hosturi fizice și pe servere cu până la numai două procesoare. Hosturile respective trebuie să fie gestionate de ediția vCenter Server Essentials care este furnizată cu acest pachet și aceeași ediție a vCenter Server Essentials Plus nu poate fi utilizată pentru a gestiona alte hosturi care nu sunt incluse în această ediție.

Noi va putem ajuta!
Victor Margina
Key Account Manager
Telefon: 4 021 555 27 00
Email: sales2@softline.ro