/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Data Platform

Utilizaţi date mari şi analitica pe o platformă puternică, rapidă, protejată şi recunoscută în industrie, care permite clienţilor să gestioneze datele la nivel local, în cloud sau într-un mediu hibrid.

Microsoft SQL Server este un sistem de analiză şi gestionare a bazelor de date în soluţiile de comerţ electronic, industriile de producţie şi depozitele de date.

Microsoft SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014, cea mai recenta platforma de management de date, aplicatii si infrastructura de la Microsoft, reprezinta noul trend in materie de Cloud OS si deserveste centrele de date ale clientilor, cele ale furnizorilor de hosting si cloudul public de la Microsoft. Printre beneficiile unei platforme consecvente se numara accesul usor si de oriunde la date, management, identificare si virtualizare.

SQL Server 2014 le ofera organizatiilor posibilitatea de a-si scala, proteja si accesa datele de pe desktop sau dispozitive mobile si dintr-un centru de date sau din cloud (public, privat sau hibrid). In plus SQL server 2014 duce mai departe succesul inregistrat de SQL Server 2012 si impresioneaza clientii cu noi capabilitati aflate in stransa legatura cu noile trenduri IT. SQL Server asigura performanta mission-critical pentru cele mai solicitante aplicatii de baze de date si livreaza in acelasi timp cele mai performante solutii de securitate, scalabilitate, accesibilitate si suport.  SQL Server 2014 isi propune sa livreze solutii de business intelligence intr-un mod accesibil cu ajutorul unor instrumente cunoscute, precum Microsoft Excel.

Microsoft SQL Server 2014 permite dezvoltarea de solutii unice de cloud hibrid bazate pe Cloud OS. Aceste solutii au un impact pozitiv asupra rezultatelor unei companii si contribuie la dezvoltarea de solutii inovatoare pentru aplicatiile de baze de date.