/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Solutii Microsoft / Data Analytics

Data Analytics

Microsoft Office 

Corporaţia Microsoft Office este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de programe office tip pachet utilizate practic peste tot. În afara de editorii de text, tabelele pentru stocarea datelor structurate şi organizatorul, în activitatea zilnică lucrătorii de birou folosesc deseori  aplicaţii pentru a crea unele demonstraţi şi prezentări (Power Point), diverse tipuri de traducător de text, programe de gestionare a documentelor, sisteme de creare şi întreţinere  bazelor de date, aplicaţii grafice etc.

Aplicaţiile Office ajută la automatizarea unei părţi a fluxului de lucru. Programele moderne permit: crearea  şabloanelor de documente, setarea mementourilor şi organizarea corespondenţei automate.

Microsoft SharePoint 

Software-ul Microsoft SharePoint Server reprezintă un pachet integrat de aplicaţii corporative destinat pentru creşterea performanţei muncii, organizarea muncii în echipă a angajaţilor, rezolvarea unor probleme de business importante, cum ar fi controlul fluxurilor informaţionale, luarea deciziilor în cunoştinţă de cauză  şi gestionarea proceselor de lucru. Microsoft SharePoint Server simplifică luarea deciziilor sprijinindu-se pe rezultatele  analizelor de date, optimizează integrarea complexelor adaptate pentru nevoile individuale ale companiei, atât în cadrul  companiei, cât şi în afara acesteia.