/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Solutii Datacentru

Huawei

Calculele cloud asigură mai multă putere, date mai sigure  şi acces mai facil la informaţii şi instrumente  necesare pentru succes în orice industrie sau organizaţie.

Huawei oferă o gamă completă de infrastructură şi servicii IT necesare în epoca calculelor cloud – soluţii end-to-end care asigură flexibilitatea  şi deschiderea pentru utilizatorii, aplicaţiile şi datele dumneavoastră.

Huawei ajută să planificaţi şi să construiţi un centru pentru procesarea datelor pentru calculele cloud care va răspunde celor mai mari aşteptări ale dumneavoastră.

DELL

Dell  oferă soluţii moderne, inovative, bazate pe standardele de business  pentru centrele de procesare a datelor, cu ajutorul cărora veţi putea să:

  • Eliminaţi redundanţa şi să unificaţi gestionarea 
  • Să acceleraţi prestarea de servicii IT
  • Reduceţi costurile de exploatare mărind performanţa în acelaşi timp 

IBM

Soluţiile cloud  şi soluţiile pentru o infrastructură inteligentă, inclusiv ale Tivoli Software, precum şi ale Maximo, Netcool, TRIRIGA, Endpoint Manager şi software-ul pentru gestionarea serviciilor SmartCloud permit organizaţiilor de toate dimensiunile  şi din toate industriile să lucreze mai inteligent, mai eficient şi mai flexibil.

HP

Centrele de procesare de date HP oferă oportunităţi pentru construirea arhitecturilor de reţea deschise, programabile şi integrate.

Nutanix

Nutanix face ca infrastructura centrelor de date să fie invizibilă prin transferarea Enterprise Cloud, care permite profesioniștilor IT să se concentreze asupra aplicațiilor și serviciilor afacerii lor.