/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Storages

NetApp

Infiintata in anul 1992, NetApp este o companie din SUA care se ocupa cu gestionarea si stocarea datelor. NetApp dezvolta solutii inovatoare de stocare si management al datelor care asigura reduceri considerabile de costuri si contribuie la succesul clientilor. Respectarea principiilor de simplitate, inovare si succes a determinat pozitionarea rapida a companiei printre cei mai cunoscuti furnizori de solutii de stocare si management.

  • Storage NetApp E2760
  • Storage NetApp FAS8080 EX
  • Storage NetApp FAS2554
  • NetApp E5400

HP

Compania americană de IT Hewlett Packard Enterprise (HPE) are cel mai extins portofoliu de produse din industrie  şi acoperă întregul spectru de la cloud şi centre de procesare de date la aplicaţii pentru locurile de muncă. Tehnologiile şi serviciile ajută clienţii din întreaga lume să fie mai eficienţi, mai productivi şi mai protejaţi.

Compania americană de top în domeniul IT Hewlett Packard Enterprise (HPE) a fost înfiinţată în anul 2015 împreună cu HP Inc după divizarea societăţii-mamă  Hewlett-Packard în două companii.

Compania Hewlett Packard Enterprise deţine cele mai bune dotări pentru transformarea structurii IT a unei întreprinderi din starea actuală în cea necesară.

Sisteme integrate: de calcul, de reţea, resurse software şi sisteme de stocare optimizate pentru sarcini de lucru.

Servere: servere rack, Tower Servers, sisteme blade, ultradense, servere pentru calcule de importanţă critică, servere cu tehnologii cloud, gestionarea serverelor.

Sisteme de stocare: sistem de stocare hibrid pe bază de drive-uri solide, sisteme de stocare  pentru întreprinderi medii şi mari, sisteme de stocare de date de nivel de intrare, accesibilitate, protecţia şi conservarea datelor, sisteme de stocare definite de software, gestionare şi orchestrare.

Echipamente de reţea:  comutatoare, routere, Access Points and Controllers, reţele LAN fără fir, echipamente de reţea pentru campusuri şi filiale, reţea de centre de date, reţea globală, reţele definite prin software, virtualizarea funcţiilor de reţea, gestionarea reţelelor.

Software-ul va ajuta la dezvoltarea mai rapidă a aplicaţiilor, la automatizarea şi organizarea eficientă a infrastructurii hibrid, la transformarea  prestării serviciilor IT, la protejarea sistemului de ameninţări interne şi externe.

Softline Romania este HP Preferred Partner.

  • Storage HP StoreAll 8800
  • Storage HP MSA 2040 SAN
  • Storage HP EVA P6000