/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Securitate IT / Network security

Network security

Fortinet

Compania americană Fortinet este un lider recunoscut  al pieţei mondiale în domeniul livrării dispozitivelor de securitate şi echipamentelor complexe pentru protecţia reţelelor. Hardware-ul Fortinet este reprezentat printr-o gamă largă de sisteme integrate de mare viteză  de blocare a ameninţărilor dinamice la adresa securităţii.

Produsul pilot al Fortinet – platformele de protecţie FortiGate care asigură performanţa accelerată hardware şi nivelurile integrate multiple de securitate  pentru protecţia reţelei şi aplicaţiilor împotriva ameninţărilor. Aplicând  tehnologiile inovative de protecţie şi analiză a contentului, Fortinet oferă cea mai largă gamă de tehnologii de protecţie din domeniu, inclusiv ecranele interreţea, VPN, antivirus, prevenirea accesului neautorizat, controlul aplicaţiilor, filtrare web, antispam, controloare fără fir şi acceleratoare WAN. Compania completează aceste soluţii  cu serie de produse de gestionare, analiză, protecţie a e-mail, bazelor de date şi utilizatorilor finali.

Distincţia cheie a Fortinet – este un set specializat de microscheme FortiASIC, procesoarele de accelerare a analizei contentului şi de procesare a traficului de reţea care permit dispozitivelor FortiGate să detecteze şi să înlăture  cele mai complexe ameninţări în timp real fără a afecta performanţa reţelei.