/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Securitate IT / Messaging Security

Messaging Security

IBM Security Guardium – platforma globală de protecţie a datelor  care oferă o gamă completă de funcţii: detectarea şi clasificarea  datelor confidenţiale, evaluarea vulnerabilităţii, monitorizarea acţiunilor cu datele şi fişierele, mascarea, criptarea, blocarea, comunicarea şi carantina  pentru a proteja datele confidenţiale.

Guardium ajută la protejarea datelor confidenţiale  într-o gamă largă de medii, inclusiv baze de date, medii cloud, sisteme de fişiere şi alte medii. Guardium de asemenea asigură analiza automatizată, permiţând să evaluaţi rapid  riscurile interne şi externe  pentru datele confidenţiale. În plus, soluţia se adaptează cu uşurinţă la modificările mediului IT, fie adăugarea de noi utilizatori, creşterea capacităţii sau implementarea de noi tehnologii.

IBM Security Guardium ajută clienţii  să întreţină gama completă de iniţiative  legate de respectarea reglementărilor, de confidenţialitate, de protecţia datelor mari şi de alte proiecte, şi de asemenea permit depăşirea concurenţilor  prin intermediul protecţiei datelor.

IBM Security Guardium ajută la:

Analiza riscurilor pentru date:

 • Detectarea şi clasificarea datelor confidenţiale  şi identificarea automată a riscurilor  legate de încălcarea reglementărilor
 • Veți ști exact cine apelează la date, veți vedea abaterile și veți preveni scurgerile de date prin monitorizarea fișierelor, fără date, distribuțiile Hadoop, platformele NoSQL și alte surse.
 • Analiza  regularitățile în utilizarea datelor pentru a detecta rapid și a elimina riscurile  prin capacitatea de analiză automatizate extinse  și instrumentelor de învățare automată, cum ar fi detectarea anomaliilor
 • Threat Diagnostic Center scanează și analizează datele de audit  pentru a detecta simptome care ar putea indica un atac asupra bazei de date, atât în interior, cât și în exterior – aici intră  injecțiile  SQL și procedurile dăunătoare stocate
 •  Data Protection Dashboard dinamic centralizează indicatorii cheie de eliminare a riscurilor  și de respectare a reglementărilor  pentru date și repozitoare de date. Ca rezultat, părțile interesante  cheie pot vedea cum este asigurată protecția datelor  și să întreprindă acțiuni necesare.

Protejați datele critice:

 • Protejați afacerea de răspundere  prin respectarea automată a cerințelor  legate de date și a funcțiilor extinse de audit al datelor în stare de repaus și în mișcare
 • Protejați datele critice prin criptare, mascare, editare, blocare dinamică și alerte
 • Blocați tentativele de acces intern și extern  la date și fișiere utilizând instrumente de reacție  în timp real,   printre altele, permițând detectarea unui comportament anormal sau suspect.

Adaptați cu ușurință instrumentele de protecție a datelor la schimbările de mediu:

 • Mențineți tehnologiile tradiționale și noi  pentru lucrul cu date, în special  Hadoop, noSQL și Cloud
 • Asigurați protecția integrată de date la toate etapele cu ajutorul infrastructurii anterioare și abordării anterioare
 • Reduceți costurile și îmbunătățiți rezultatele și îmbunătățiți rezultatele utilizând infrastructura unică de protecție a datelor pentru întregul mediu.