/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Securitate IT / Database security

Database security

Necesitatea protecţiei criptografice a datelor pentru stocarea sau transferul acestora apare în cele mai diferite domenii. În plus, într-o  serie de industrii (finanţe, asigurări) metodele şi mijloacele de protejare a datelor personale  şi a operaţiunilor sunt reglementate la nivel legislativ.

Compania Softline oferă soluţiile criptografice pentru o gamă largă de scenarii ce implică diverse sisteme informatice, servere, staţii de lucru corporative, dispozitive mobile. Nici o persoană neautorizată, chiar şi având acces  la dispozitive sau interceptând traficul, nu va citi datele private. 

McAfee Database Activity Monitoring

Soluția McAfee pentru protecția bazelor de date asigură în regim de timp real protecția datelor critice nu doar împotriva amenințărilor din exteriorul și interiorul rețelei, dar și de la instrumentele de utilizare a vulnerabilităților  în interiorul bazelor de date. Soluția software asigură protecția fiabilă, gestionarea optimizată  a sistemului de securitate al bazelor de date și conformitatea lor continuă cu reglementări. Aplicarea lui nu cere modificarea arhitecturii, cumpărarea hardware-ului scump și deconectarea bazelor de date. Cu alte cuvinte, aceasta este o modalitate eficientă și ieftină de protecție a bazelor de date care permite simultan să mențineți nivelul de performanță și garantează continuitatea activității comerciale.

Soluţiile McAfee pentru protecţia bazelor de date  permit organizaţiilor posibilitatea de a pune la punct colectarea informaţiilor complete cu privire la toate bazele sale de date şi la nivelul de protecţie a acestora, de a creşte eficienţa  gestionării securităţii acestora, de a pune în deplină concordanţă diferite abordări privitoare la administrarea  politicilor de securitate a bazelor de date şi de a implementa procesele eficiente de asigurare a conformităţii cu reglementări.