/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Soluții Cloud / Collaboration and Content

Collaboration and Content

Procesul de administrare a infrastructurii IT a unităţii cuprinde colectarea şi prelucrarea informaţiilor despre activele companiei, monitorizarea stării acestora, controlul activităţii utilizatorilor, analiza funcţionării subunităţilor IT cu ajutorul generării unor rapoarte şi suportul calitativ al utilizatorilor. Programele de afaceri ajută la crearea spaţiului informaţional unic gestionat care reflectă activitatea întregii unităţi, ceea ce permite să evaluaţi rapid activitatea şi să obţineţi informaţii pentru a lua o decizie managerială corectă.

Microsoft SharePoint Online

Serviciu Microsoft pentru crearea si gazduirea de site-uri web in cloudul Microsoft SharePoint Online, este serviciul Microsoft gandit special pentru crearea si gazduirea de site-uri in cloud-ul Microsoft.Acest serviciu poate fi achizitionat ca parte a suitei Office 365 sau dimpotriva ca serviciu independent, pe baza de abonament lunar sau anual.

Beneficii:

  • Securitate si fiabilitate – backup si recuperarea datelor, gazduirea informatiilor in centre de date amplasate in locatii diferite
  • Administrare simpificata – actualizarea automata a serverelor si instalare usoara
  • Mobilitate – aplicatiile SharePoint va sunt disponibile oricand, de pe toate dispozitivele compatibile
  • Pentru mai multe informatii vizitati office-cloud.ro, microsite Softline dedicat Microsoft Office 365.