/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Soluții Cloud / Cloud de productivitate

Cloud de productivitate

Grupul de produse Cloud Productivity integrează soluţiile cloud  şi service-urile pentru afaceri mari, cum ar fi Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, precum şi aplicaţiile familiare Outlook şi Office, care completează perfect Office 365.

Microsoft Office 365
Office 365 include suita de aplicații Office pentru stațiile de lucru și servicii integrate de cloud Microsoft: Exchange, OneDrive, Skype for Business, SharePoint. Veți utiliza întotdeauna cele mai recente versiuni ale aplicațiilor și veți necesita doar de internet pentru a opera.

Planurile Office 365 Business au fost gandite special de catre Microsoft pentru a le permite companiilor aflate la inceput de drum accesul la tehnologii si software-uri de business. O infrastructura IT moderna poate face diferenta intre succes-ul sau esecul pe piata unde eficienta poate consta adesea in timpul de raspuns, disponibilitatea crescuta a angajatilor si posibilitatea de colaborare cu clientii.

Office 365 Enterprise va ofera posibilitatea de a alege intre trei planuri prestabilite in functie de nevoile companiei dvs. Cu tehnologiile de server actualizate constant de catre Microsoft, departamentul IT al organizatiei dvs. se poate concentra asupra unor aspecte mai importante pentru activitatea pe care o desfasurati decat sa piarda timp pretios cu intretinerea serverelor de e-mail, partajarea documentelor si alte sarcini asemanatoare care pot fi lasate acum pe mana specialistilor Microsoft.