/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Soluții Cloud

Soluții Cloud

Afacerea Dvs. crește impreună cu costurile pentru IT? Doriți să economisiți pentru achizițiile de software și hardware? Nu mai sunteti dispuși sa irosiți timp și energie într-o organizare proprie a sistemului IT, dar doriți să profitați de beneficiile noilor tehnologii?

Softline vă oferă servicii cloud eficiente pentru o afacere modernă! Utilizați aplicații corporative, baze de date și documente oriunde v-ați afla – în filiale, țări ori pe continente diverse!

Consultanţă
Oferim servicii de consultanță end-to-end care vă vor ajuta să construiți o platformă cloud sau mixtă pentru afacerea Dvs. Experții noștri au cunoștințe tehnice aprofundate în comunicații și experiență relevantă în domeniul de proiectare, planificare și executare a soluțiilor de comunicații unificate (UC).

Migrare
Oferim servicii de migrare în cloud personalizate în funcție de cerințele Dvs. specifice. Proiectarea, planificarea și implementarea migrării către un mediu cloud sau mixt vor fi gestionate și executate fără întreruperi în afacerea Dvs.

Integrare
Noi facilităm serviciile de integrare între cloud si componentele infrastructurii IT locale, precum și interoperabilitatea cu aplicațiile business cloud și locale.