/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Multimedia

Tehnologiile multimedia sunt utilizate în întreaga lume şi reprezintă un cumul de forme diferite de prezentare a datelor conceput pentru ca informaţiile să fie percepute mai clar de consumător. Software-ul pentru multimedia ajută la organizarea lucrului calitativ cu fişierele foto, audio şi video  de format diferit.

Producătorii mondiali de soluții integrate pentru lucrul cu materialele multimedia — Nero, Adobe, Corel și Magix — oferă utilizatorului funcții avansate de editare video, de utilizare a organizatorului și player-ului multimedia, de înregistrare a discurilor, de copiere de rezervă și de îmbunătățire a fișierelor video, audio și foto. Concepute special de companiile FarStone, Eltima și Paragon instrumentele pentru copiere, înregistrare și emulare CD/DVD suportă toate formatele moderne cu posibilitate de convertire, comprimare și publicare a fișierelor pe internet. Programele pentru multimedia oferă redarea de calitate înaltă a videoclipurilor, pieselor audio, prezentărilor foto interactive.

Tehnologiile multimedia sunt utilizate la crearea efectelor speciale diferite. Editorii video Adobe, Corel, Red Giant, Magix și CyberLink asigură prelucrarea profesională  a graficii vectoriale raster și a materialelor video, crearea animației tridimensionale, elaborarea elementelor arhitecturale și naturale ale mediului  prin intermediul efectelor de lumină HDR și al sistemului avansat de camere. Datorită bibliotecilor de efecte și opțiunilor software  prezentate în soluțiile majorității producătorilor, se poate experimenta cu materialul filmat și crea proiecte profesionale impresionante. Instrumentele speciale din categoria Multimedia de la producătorii de top  McDSP, CrystalGraphics, Adobe și Magix ajută ca proiectele să fie însoțite de muzică, efectuează procesarea materialelor audio și aplică efecte muzicale pentru a atrage la maxim atenția publicului.

Softline ofera o gama larga de solutii pentru crearea si administrearea multimedia.

Adobe 

Software-ul si tehnologiile de editare si grafica de la Adobe stabilesc standardele de comunicare si colaborare de peste 25 de ani. Adobe creeaza experiente noi pentru toti oamenii din media, pe fiecare monitor, indiferent de locatie. Softline Romania este Certified Reseller pentru licente Adobe.

Adobe Creative Cloud

Cu Adobe Creative Cloud, abonamentul lunar va ofera acces la intreaga colectie de instrumente CS6 si multe altele. Sunteti interesat de web design si app-uri pentru iPad, sunteti pregatit sa editati fisiere video? Adobe Creative Cloud va ofera toate aceste posibilitati, plus acces automat la toate produsele noi si la update-uri de indata ce au fost lansate. Datorita spatiului de stocare in cloud si abilitatii de a va sincroniza cu orice device, fisierele dumneavoastra sunt mereu acolo unde aveti nevoie. Creative Cloud este disponibil in varianta individuala sau pentru echipe si va ajuta sa creati si sa colaborati cu usurinta. Cei 20 de GB de spatiu de stocare in cloud si capabilitatile de sincronizare va permit sa va accesati fisierele cu incredere oriunde va aflati, si de pe orice dispozitiv. 

Cu Adobe Creative Cloud aveti acces la urmatoarele instrumente:

 • Adobe Photoshop CC
 • Adobe Illustrator CC
 • Adobe InDesign CC
 • DreamWeaver CC
 • Adobe Premiere Pro CC
 • After Effects CC
 • Adobe Bridge CC
 • Adobe Muse CC
 • Adobe Edge Animate CC
 • Adobe Edge Inspect CC
 • Adobe Audition CC
 • Flash Professional CC
 • InCopy CC
 • Prelude CC
 • SpeedGrade CC

Corel

In 1989 Corel a revolutionat industria de graphic design prin introducerea programului CorelDRAW ®. In prezent compania continua sa conduca piata de profil prin programe si suite grafice de top. Corel este, de asemenea, un inovator in materie de digital media si ofera un portofoliu versatil de solutii de editare foto-video. Softline este partenerul dumneavosastra pentru licente Corel.