/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Solutii / Business intelligence

Business intelligence

Tehnologiile Business Intelligence ajută companiile să îmbunătăţească eficienţa managementului afacerilor, să construiască  un sistem informatic uşor de scalat şi flexibil.
Sistemele de analiză a afacerilor  permit companiilor să proceseze volume mari de informaţii, identificând rapid  indicatorii cheie ai activităţii sale  în partea de aprovizionare, producţie, vânzări, finanţe, modelând rezultatul  diferitelor variante  de acţiune, urmărind rezultatele adoptării unor decizii. Analiza de afaceri permite extragerea dintr-un număr imens de date  despre activitatea operaţională a companiei cele mai importante fapte privind eficienţa afacerii, reacţia promtă la modificarea condiţiilor de piaţă, mai exact adaptarea proceselor de business pentru atingerea scopurilor tactice şi strategice, luarea deciziilor în cunoştinţă de cauză.

Softline a implementat solutii de BI in peste 20 de tari, pentru clienti din toate domeniile industriei, atat companii private cat si institutii publice. Companiile beneficiaza de un sistem performant de luare a deciziilor, customizat pentru cerintele lor de business.

Proiecte finalizate în domeniul: Business intelligence (1)