X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Business Inteligence


Softline a implementat solutii de BI in peste 20 de tari, pentru clienti din toate domeniile industriei, atat companii private cat si institutii publice. Companiile beneficiaza de un sistem performant de luare a deciziilor, customizat pentru cerintele lor de business.
In portofoliul Softline Romania se regasesc urmatoarele solutii de Business Intelligence:

  • Oracle Big Data – solutie usor de implementat si de livrat folosita pentru achizitionarea, organizarea si analiza big data care se integreaza fara probleme cu Oracle Exadata si Oracle Database pentru a va ajuta sa obtineti valoare maxima din strategiile dvs. de big data.
  • Embarcadero ER/Studio Business Architect – solutie de BI puternica si usor de folosit care monitorizeaza procesele de tip business si modul in care se acceseaza datele. Utilizatorii business pot modela si intelege cu usurinta relatiile complexe intre procese, oameni si date.
  • Microsoft SQL Server 2014 – cea mai recenta platforma de management de date, aplicatii si infrastructura de la Microsoft, reprezinta noul trend in materie de Cloud OS si deserveste centrele de date ale clientilor, cele ale furnizorilor de hosting si cloudul public de la Microsoft.

Pentru lista completa a solutiilor de Business Intelligence de la Softline faceti click aici.