Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

iToo Software RailClone 2

RailClone 2

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


RailClone 2 este un plugin 3DS Max pentru modelare parametrica bazata pe parti geometrice, definite de catre utilizatori si un set de reguli de constructie. Acest concept nou de modelare va permite sa construiti structuri realiste si complexe pentru vizualizare arhitecturala, inginerie civila, design industrial sau de interior.

Caracteristici

 • RailClone 2 este usor de folosit si cu ajutorul functionalitatii Style Editor, puteti crea structuri sofisticate definind piese, generatoare si reguli de constructii. Aveti acces la elemente aleatorii, puteti adauga conditionale, defini parametri si multe altele cu doar cateva click-uri.
 • Prin folosirea noului mod de vizionare cloud Points impreuna cu shader-e geometrice pentru Mental Ray si VRay, RailClone 2 va permite sa creati obiecte parametrice de mari dimensiuni, alcatuite din mii de parti de detaliu.
 • Software-ul aplica automat toate transformarile necesare pentru a crea un obiect consistent, inclusiv rotunjirea in curbe, suprafete oblice si alte transformari. Dvs. trebuie doar sa definiti regulile de constructie si RailClone 2 adapteaza segmentul automat.
 • RailClone 2 permite multiple blocuri de constructie pentru fiecare obiect, numite Generatoare. Cu functia Arrays, puteti crea ziduri, pavaje, fatade sau alte structuri.
 • Pentru a realiza cerinte speciale cand sunt implicate suprafete in panta in design arhitectural sau inginerie civila, RailClone 2 foloseste algoritmi avansati. Ziduri in panta, scari cu balustrada si garduri nu mai sunt o problema in 3DS Max.
 • RailClone Pro 2 vine echipat cu o librarie de mai mult de 280 de stiluri predefinite, inclusiv Garduri, Balustrazi, Bariere, Trafic, Ziduri sau alte modele. Libraria este total personalizabila si va permite sa adaugati categorii noi si modele cu un singur click si sa le partajati cu colegii dvs..
Producator: