Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

iToo Software Forest Pack 4

Forest Pack 4

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Forest pack de iToo Software este un plugin Autodesk 3ds Max si 3ds Max Design, conceput sa va dea o solutie completa pentru crearea unor suprafete vaste cu plante si copaci.

Forest va permite sa imprastiati milioane de proxy-uri, mese cu un continut ridicat de poligoane sau panouri si sa folositi shader-e de geometrie personalizabile sau sa creati scene cu un numar nelimitat de poligoane sau obiecte.

Caracteristici

 • Forest are suport nativ pentru Mental Ray, VRay, VRayRT, Maxwell Render, Octane, Arion si Thea Render. Render-ul este accelerat prin folosirea shader-urilor native pentru motoarele mentionate, amandoua folosind proxy-uri sau obiecte de tip mesa.
 • Modul Points-Cloud reproduce cu fidelitate obiecte 3D in viewport-uri cum apar in render. Uimitor de rapid si la indemana, va permite sa miscati si sa editati obiecte in timp real, in timp ce mentine o imagine vie a scenei, indiferent de complexitatea ei.
 • Creati filme realiste cu caracteristicile de animatie a obiectelor. Folositi orice obiect animat sau proxy, Forest Pack o sa repete si o sa fie generate aleatoriu. Daca doriti sa combinati animatii cu shader-e, puteti crea zone mari de vegetatie animata sau multimi de oameni.
 • Multumita Library Browser, acum puteti selecta si asigna plante cu un singur click. Puteti crea propriul catalog, personalizand libraria. Aveti acces la peste 100 de modele, inclusiv panouri, iarba si flori 3D. De asemenea, cu Forest Pack Pro puteti beneficia de presetari ready-to-use. Toate modele vin cu materiale din Scanline, Mintal Ray si Vray (nu pentru alte motoare grafice).
Producator: