Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

CorelDRAW Graphics Suite X8

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Combinati creativitatea cu functionalitatile unice de design, editare imagini si dezvoltare wesite-uri din CorelDRAW® Graphics Suite X8. Cu suport avansat pentru Windowsw 10, afisare multi-monitor 4K, suita le permite utilizatorilor incepatori, graficienilor profesionisti si persoanelor interesate de design sa livreze rezultate profesionale in mod rapid si lipsit de complicatii. Descoperiti instrumentele intuitive care va vor ajuta sa creati logo-uri, brosuri, elemente grafice pentru web, anunturi pentru retelele de socializare sau orice alt proiect original. Folositi CorelDRAW pentru ce aveti dumneavoastra nevoie.  

 • Utilizare rapida si intuitiva

De la concept la productie, cu CorelDRAW Graphics suite X8 lucrati cu stil. Optiunea Quick Start, imaginile de calitate ridicata, fonturile, template-urile si galeria clipart va vor ajuta sa creati design-uri uimitoare intr-un timp extrem de scurt.

Fie ca sunteti un utilizator incepator sau un designer cu experinta, CorelDRAW Graphics Suite X8 este usor de gestionat. Startup tour va ajuta sa va insusiti notiunile de baza sau sa va puneti la curent cu noutatile din versiunea X8 pentru a deveni productiv intr-un timp cat mai scurt. Profitati de continutul de calitate si resursele versatile de training disponibile in cadrul produsului pentru a crea proiecte de o complexitate ridicata. De asemenea, Graphics Suite X8 beneficiaza de fiabilitatea Windows 10, capabilitatile de afisare multi-monitor si suport pentru display-urile 4K.

 • Lucrati mai repede si mai eficient

Maximizati abilitatile dumneavoastra de design cu functionalitatile scalabile si intuitive din CorelDRAW Graphics Suite X8. Gasiti usor fonturile de care aveti nevoie pentru orice proiect cu ajutorul functionalitatilor de cautare si filtrare imbunatatite. Knife tool va ajuta sa separati obiectele in format vecorial, text si bitmap. 

 • Creati cu incredere

Fie ca faceti logo-uri, newslettere, grafica web, panouri publicitare, folii de masina sau orice altceva, CorelDRAW Graphics Suite X8 va ofera un set complet de instrumente de design grafic si editare foto. Noile optiuni de umplere si transparenta va ofera control absolut asupra proiectelor la care lucrati.

CorelDRAW Graphics Suite X8 include:

 • CorelDRAW® X8 –  ilustratie vectoriala si aplicatie de layout de pagina
 • Corel® PHOTO-PAINT® X8 – editare profesionala de imagini
 • Corel Font Manager™ X8 – TrueType si OpenType font management
 • Corel® PowerTRACE® X8 – instrument de tracking precis bitmap-to-vector (inclus in CorelDRAW X8)
 • Corel® CONNECT™ – detector instantaneu de continu
 • Corel® CAPTURE™ X8 – instrument pentru capturile de ecran
 • Corel® Website Creator™* – Website design
Producator: