X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Softline sustine sectorul public

Insfrastructura IT a unei tari defineste nivelul sau de evolutie. Prin urmare, pentru noi, colaborarea cu institutiile statului reprezinta o adevarata onoare. Suntem increzatori in capacitatea noastra de a facilita comunicarea intre cetateni si institutiile statului. Softline este familiarizata cu procedurile guvernamentale de alocare a bugetelor si de implementare a proiectelor IT, proceduri care respecta reguli stricte. De asemenea, Softline se bazeaza pe o cunoastere aprofundata a licentierii software, ceea ce ne ofera posibilitatea de a obtine termeni si conditii speciale de la producatori pentru proiectele implementate pentru autoritatile publice.

Pentru institutiile educationale si organizatiile non-profit Softline obtine conditii speciale de la majoritatea vendorilor de software. Aceste conditii nu sunt valabile doar pentru scoli si universitati ci si pentru institutiile de invatamant de tip special, pentru centrele de training, pentru institutiile academice, biblioteci, muzee, autoritati administrative si institutii educationale.

Softline va ajuta sa construiti, cu un buget modest, o infrastructura IT care sa sustina procesele de baza ale organizatiei dumneavoastra.