X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Softline sustine IMM-urile

Go.Cloud

Firmele mici sunt unice, insa toate au in comun particularitatile infrastructurii IT: toate companiile trebuie sa stocheze date, sa gestioneze conturi si sa comunice cu persoane din cadrul si din afara organizatiei.

Instalarea unui server FTP si crearea unui spatiu de stocare sigur, accesibil si scalabil nu mai sunt de mult timp suficiente. Acum aveti nevoie si de acces la e-mail de business si comunicatii unificate iar o gestionarea centralizata a infrastructurii va va ajuta sa detineti controlul asupra programelor si licentelor folosite in cadrul companiei dumneavoastra fara sa faceti compromisuri in materie de functionalitate sau buget.

Astazi toate aceste functionalitati nu mai sunt rezervate doar corporatiilor ci pot fi accesate la fel de usor si de catre companiile mici si mijlocii.
Softline va ajuta sa reduceti costurile IT si va asigura ca toti banii investiti in infrastructura IT vor contribui la dezvoltarea companiei dumneavoastra. Credem cu tarie ca punctul nostru forte il reprezinta capacitatea de a gasi solutii cu adevarat eficiente pentru problemele clientilor nostri.

Pentru companiile care nu sunt inca pregatite sa isi creeze si sa gestioneze propriul lor departament IT, Softline ofera servicii de outsourcing si suport tehnic precum si servicii cloud scalabile.