X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Softline colaboreaza cu firmele mari

Pentru companiile mari IT-ul reprezinta o parte integranta si inseparabila a afacerii iar existenta unui sistem IT eficient este considerata o conditie de baza a succesului.

Softline intelege nevoile, preocuparile si operatiunile unice ale corporatiilor mari care nu se mai limiteaza de mult doar la provocarile ridicate de dispersarea geografica a echipelor implicate intr-un proiect sau la numarul ridicat de angajati care au nevoie in mod constant de de training si suport. In toate companiile mari IT-ul suporta toate procesele de business, minore sau majore, si are un rol important in activitatea tuturor angajatilor de la cei care lucreaza in depozit si pana la departamentele de marketing si contabilitate.

Softline este prezenta in 23 de tari si 65 de orase la nivel mondial. Specialistii Softline detin un set unic de certificari in baza carora pot implementa proiecte complexe de infrastructura IT. Softline va ofera cele mai bune conditii si se angajeaza sa va ofere cele mai bune solutii pentru infrastructura IT a companiei dumneavoastra.