X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Reducerea costurilor si eliminarea pierderilor


SAM va ofera control asupra costurilor operationale pentru a consolida pozitia financiara a companiei.

SAM va ajuta sa controlati costurile prin eliminarea achizitiilor duplicat si prin imbunatatirea proceselor. Implementarea si mentinerea unui plan SAM bine pus la punct va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a sti exact de cate licente aveti nevoie pentru fiecare produs software. Acest lucru va confera posiblitatea de a optimiza resursele si de a spori vizibilitatea astfel incat sa achizitionati doar software-ul de care chiar aveti nevoie. Printr-un grad de eficienta sporit si prin monitorizarea resurselor, va puteti adapta rapid cerintelor pietei si puteti gasi cea mai buna modalitate de a raspunde nevoilor viitoare ale companiei dvs.

Controlati costurile cu software-ul

SAM va ajuta sa reduceti costurile asociate cu achizitionarea si mentinerea unei librarii softwrare; prin implementarea SAM veti beneficia de un proces centralizat de licentiere care va va oferi acces la discount-uri de volum atunci cand este posibil.

Costuri reduse pentru suport si mentenanta

Sistemele de back-up si recuperare sunt mai usor de intretinut atunci cand se stie exact ce software este utilizat si unde. In plus, prin standardizarea desktop-urilor si prin automatizarea proceselor, puteti reduce gradul de suport oferit prin micsorarea numarului de tichete de asistenta. O implementare software corecta rezulta in putine tichete de asistenta din partea angajatilor.

Potentiale beneficii fiscale

In functie de felul in care achizitionati software-ul, SAM poate ajuta compania dvs. sa obtina beneficii fiscale pentru deprecierea software-ului. Prin cunoasterea exacta a achizitiilor software, ce a fost cumparat, cand si sub ce program de licentiere puteti colabora cu departamentul dvs. juridic pentru a economisi bani.

Implementare software optimizata

Cu o infrastructura corespunzatoare care poate suporta un program SAM, puteti identifica si implementa upgrade-uri software, protectie anti-virus si update-uri de securitate. Acest lucru nu numai ca va ajuta sa reduceti costurile, dar va ajuta sa degrevati departamentul IT de multa bataie de cap si astfel economisiti timp.

Protectie sporita a datelor

SAM va poate ajuta sa economisiti bani pe termen lung prin asigurarea unui plan adecvat in cazuri de forta majora. Planul SAM va poate ajuta sa va protejati datele precum si sa faceti back-up la software si licentele pe care le detineti. Prin monitorizarea tuturor resurselor software veti beneficia de informatii detaliate ce vor servi la implementarea unui plan de back-up si recuperare in cazul in care veti avea vreodata asemenea probleme. De asemenea, cu ajutorul Politicii de utilizare a software-ului din programul SAM, veti reduce descarcarile si instalarile de software neautorizate, inclusiv virusii ce se pot ascunde in aceste aplicatii software, iarasi castigand timp util.

Productivitate crescuta a angajatilor

Prin standardizare versiunilor software, puteti evita conflictele si puteti reduce problemele cauzate de partajare de fisiere pentru a facilita comunicarea in intreaga organizatie. Prin optimizarea proceselor, inlesniti colaborarea intre angajati si intre angajati si conducere, fapt ce va spori productivitatea afacerii dvs. va creste gradul de satisfactie profesionala al angajatilor si intr-un final va va ajuta sa reduceti costurile.