X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Microsoft System Center 2012


Solutii Microsoft System Center pentru administrarea IT: cloud, centre de date, desktop-uri si device-uri

Solutiile Microsoft System Center vin in sprijinul profesionistilor IT, ajutandu-va sa administrati mediile IT fizice si virtuale, din datacentere precum si pe computerele si dispozitivele mobile . Utilizarea acestor solutii integrate si automatizate de administrare permite cresterea gradului de productivitatea al afacerilor. Cu Microsoft System Center 2012 aveti acces la cea mai eficienta si flexibila platforma pentru management-ul cloud-ului public si privat, centrelor de date si desktopurilor.

Microsoft System Center 2012 este o solutie  Cloud & Datacenter Management care va vine in ajutor cu un toolset comun pentru a administra aplicatii cloud, privat si public. System Center 2012 va permite sa integrati o gama larga de tehnologii intr-un sistem cloud coerent si administrarea lui din acelasi loc prin constructia unui cloud hibrid, de unde alegeti unde sa rulati aplicatiile de workflow. Manevrati central diferiti hypervisors dintr-un singur panou cu suport din partea Windows Server Hyper-V, VMWare, vSphere si Citrix XenServer. Acum aveti toolset-uri integrate de la HP, CA, BMC, EMC si VMWare in workflow-uri automate.

Beneficiati de o infrastructura unificata cu ajutorul Microsoft System Center 2012 Configuration Manager si System Center 2012 Endpoint Protection pentru o mai buna protectie  in mediile virtuale si mobile.