X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Managementul riscurilor


O implementare SAM bine gandita va poate ajuta sa controlati riscurile de business si riscurile legale ale afacerii dvs.

SAM va ofera confortul moral conferit de utilizarea de software legitim

Un plan SAM corect implementat va ajuta sa controlati riscurile asociate implementarii de software necorespunzator licentiat. Veti stii in ce stadiu va aflati cu software-ul si licentele pe care le detineti; in plus veti avea confortul si linistea morala asigurata de utilizarea de produse software originale beneficind totodata de avantajele acestora. Bunele practici de licentiere va ajuta sa reduceti riscurile si sa functionati asa cum ar trebui s-o faceti.

Securitate si anticipare sporita

Software-ul dezorganizat si ne-actualizat nu beneficiaza de update-uri de securitate fapt ce creaza o bresa de securitate pentru virusi si alte amenintari la adresa companiei dvs. Existenta unui plan SAM bine implementat va va oferi intotdeauna ultimele aplicatii cu cele mai recente update-uri si service pack-uri.

Micsorati riscurile legale

Implementarea corespunzatoare a unui plan SAM va ajuta sa va limitati expunerea financiara si legala in cazul in care apar probleme cu licentele software. Intretinand proactiv un program SAM va puteti pregati din timp pentru audite externe si astfel puteti evita probleme legale adesea asociate cu penlizari financiare. Alinierea la aceste regelemntari legale si functionarea afacerii in concordanta cu ele va va ajuta de asemenea sa evitati potentialele probleme de imagine cauzate de eventuale asmenea probleme legale.

Operatiuni automatizate

Negocierea problemelor software implica mult timp si energie din partea conducerii, mareste lantenta angajatilor si in final poate prabusi intreaga afacere. Pe de alta parte, poate creste costurile printr-un numar mare de tichete de asistenta. Prin optimizarea resurselor software, puteti implementa upgrade-uri si update-uri de securitate intr-un timp relativ scurt, eliminand astfel timpii morti din activitatea dvs. degrevand departamentul IT.

Confort moral, pe masura ce compania evolueaza

Pe masura ce piata evolueaza si compania dvs. creste, veti avea nevoie de o infrastructura IT scalabila. SAM se asigura ca noile aplicatii sunt suportate si compatibile cu hardware-ul si software-ul dvs. existent si ca nu veti mai cheltui timp si bani pentru a deveni compliant. Un plan SAM optimizat furnizeaza o fundatie scalabila pe care afacerea dvs. poate creste; compania dvs. devine mai agila si responsiva intr-un mediu de business accelerat si dvs. sunteti sigur ca nu veti ramane in urma competitiei.