X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Avantajele implementarii SAM


Managementul resurselor software (SAM) poate ajuta intreaga dvs. organizatie.

SAM va ofera avantaje maxime

  • Imaginati-va un departament IT complet automatizat cu o intreaga librarie media respectand intocmai reglementarile legale in vigoare.
  • Ganditi-va la un departament de achizitii care stie de unde sa cumpere software-ul la pretul cel mai bun.
  • Beneficiati de un timp de livrare a produsului final mult redus si de idei din partea angajatilor care cunosc software-ul cu care lucreaza.

Toate aceste lucruri sunt posibile printr-un program SAM, care va ajuta sa va degrevati resursele si sa va concentrati asupra afacerii.

Capacitate de negociere sporita 

Folositi datele furnizate de SAM pentru a fi in avantaj atunci cand achizitionati software. Cunoasteti exact nevoile software ale afacerii, ce update-uri sunt disponibile si cate licente va trebuie. Optimizati-va resursele software si castigati un avantaj competitional prin achizitionarea de software printr-un program de licentiere adecvat organizatiei dvs.; evitati sa cumparati licente de care nu aveti nevoie

Castigati increderea clientilor dvs. 

Implementand doar produse software originale, pentru care detineti licenta limitati riscurile unui audit sau a unui proces in instanta. Totodata eliminati riscurile compromiterii datelor confidentiale, ale dvs. sau ale clientilor dvs., prin eliminarea virusilor si a software-ului de tip spion care se regasesc adesea in produsele software nelegitime. In timp ce concurenta dvs. se lupta cu problemele presupuse de alinierea la reglementari, dvs. va puteti concetra pe afacerea dvs. fiind sigur ca sunteti in siguranta din acest punct de vedere – totul datorita SAM.
Sporiti interesul partenerilor si al investitorilor 

O librarie actualizata si completa de resurse si licente software va face compania dvs. mult mai atractiva pentru potentialii parteneri si investitori. Desi software-ul reprezinta o resursa intangibila, detinerea de software nelicentiat va reprezenta un punct negativ in relatiile dvs. cu partenerii si investitorii. Un program SAM bine gandit elimina acest risc si sporeste interesul partenerilor si investitorilor pentru compania dvs.

Furnizati serviciile si produsele mai rapid 

Cand software-ul dvs. functioneaza la parametri normali si licentele dvs. sunt pe maini bune, va puteti livra, produsul, serviciul sau ideea dvs. mult mai rapid. Un departament IT automatizat si utilizatori care nu se plang niciodata de probleme cu computerul si software-ul va vor conferi avantajul de care aveti nevoie.

Protectie sporita in caz de urgente 

Beneficind de un plan de forta majora in cadrul programului SAM, compania dvs. va fi mai pregatita in fata unor evenimente de forta majora, precum incendiile, inundatiile sau alte dezastre. Ritmul in care afacerea dvs. isi poate reveni dupa un asemenea eveniment reprezinta un factor cheie in existenta si evolutia companiei.

Sporiti performanta afacerii si potentialul de crestere 

SAM furnizeaza informatii pe care le puteti utiliza pentru a monitoriza si proviziona resursele astfel incat acestea sa raspunda cerintelor viitoare ale afacerii. Cunoasterea exacta a resurselor software pe care le detineti acum, unde pot fi ele folosite si ce veti avea nevoie in viitor, va permite sa luati decizii strategice temeinic informate ce vor sta la baza crestereii companiei dvs.