X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Administrarea resurselor software


Licentele software sunt bunuri si investitii care trebuiesc administrate in consecinta. SAM va ajuta sa controlati costurile si sa optimizati aceste investitii pe masura ce organizatia dvs. evolueaza.

Software Asset Management (SAM) reprezinta cea mai buna solutie atunci cand vine vorba de controlul costurilor si optimizarea investitei software in intreaga dvs. organizatie si pe parcursul intreg ciclului de viata al software-ului. Administrat in permanenta printr-un plan specific, SAM faciliteaza identificarea resurselor existente, locatia acestora si expune posibilele redundante din sistem. Un plan SAM complet implementat va poate ajuta sa reduceti costurile, sa sporiti gradul de securitate si conformitate si de asemenea, va ofera posibilitatea de a anticipa eventuale nevoi software ce vor aparea pe viitor.

Daca afacerea dvs. se bazeaza pe operatiuni IT pentru a functiona corect, este foarte posibil sa cunoasteti deja complexitatea administrarii software-ului in intreaga organizatie. Care este cea mai buna modalitate de a controla costurile si de intelege pe deplin riscurile afacerii si riscurile legale la care va expuneti? Puteti realiza mai mult cu software-ul pe care il aveti deja? Va fi infrastructura dvs. IT capabila sa se extinda odata cu evolutia companiei dvs. si sa preia aceasta evolutie?

Obtineti o pozitie financiara mai solida

SAM va poate ajuta sa controlati atat latura vizibila cat si fata nevazuta a costurilor presupuse de administrarea IT. SAM se asigura ca beneficiati de cel mai bun program de licentiere si mai ales programul cel mai potrivit nevoilor organizatiei dvs., pentru o previziune si o bugetare eficienta si corecta a resurselor IT. Solutia noastra va ajuta sa centralizati monitorizarea resurselor dvs. IT si software, sa automatizati procesele pentru a spori eficienta, va pregateste pentru upgrade-uri tehnologice si reduce costurile de suport.
De asmenea SAM controleaza riscurile afacerii si riscurile legale care sunt adesea relationate cu implementarea incorecta de software.
Utilizati SAM pentru a identifica vulnerabilitati in securitatea dvs., pentru a fi la curent cu ultimele update-uri software precum si pentru a fi in conformitate cu standardele si cadrul legal in vigoare.

Realizati mai mult cu resursele pe care le aveti deja

SAM va poate ajuta sa obtineti maximul de eficienta in utilizarea resurselor deja disponibile prin reducerea redundantei, standardizarea proceselor si prin oferirea de instrumente adecvate angajatilor dvs.. SAM va sustine in alegerea cele mai bune solutii IT pentru afacerea dvs., in optimizarea resurselor software, permitandu-va astfel sa platiti strict pentru software-ul pe care il utilizati. SAM contribuie la optimizarea bunurilor IT prin standardizarea proceselor, automatizare si prin definirea de proceduri care sporesc eficienta si agilitatea personalului dvs. specializat in IT.

Construiti o fundatie scalabila pentru a putea evolua

Pe masura ce nevoile organizatiei dvs. cresc, necesitatea unei infrastructuri IT scalabile, devine evidenta. Modelul de optimizare SAM furnizeaza o fundatie scalabila pe care afacerea dvs. poate creste. Un plan SAM complet implementat creaza eficienta necesara pentru ca dvs. sa va adaptati rapid la oportunitatile pietei, sa va planificati din timp necesitatile software si sa beneficiati de cele mai bune practici atat de business cat si IT. La cel mai inal nivel al sau, SAM ajuta organizatiile sa devina mai agile prin utilizarea mai corecta a resurselor, chiar si intr-un cilmat economic dificil.

Optimizarea infrastructurii si modelul de optimizare SAM

Scopul optimizarii infrastructurii (IO) este acela de a construi o infrastructura IT, eficienta, securizata si optimizata. IO poate ajuta organizatia dvs. sa perceapa mai bine si sa sporeasca nivelul de securitate si administrare al unei infrastructuri IT dinamice, fapt ce va rezulta in reducerea costurilor si utilizarea mai eficienta a resurselor, contribuind in final la transformarea infrastructurii IT intr-un bun strategic al afacerii dvs. IO este un proces compus din 4 pasi care va poate ajuta sa transformati organizatia dvs. dintr-un stadiu ne-administrat reactiv, intr-unul proactiv, optimizat si dinamic. SAM reprezinta componenta cheie din IO, care va poate ajuta sa obtineti controlul total asupra resurselor IT din organizatia dvs