X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Administrarea conform cadrului legal


SAM va ajuta sa beneficiati de o administrare corecta prin alinierea la reglementarile legale si politicile in vigoare.

Negocierea problemelor alinierii la reglementarile legale 

Conformitatea la reglementarile legale nu trebuie sa fie o sarcina greoaie. In orice caz, este recomandat sa verficati metodic conformitatea companiei dvs. la cadrul legal, prin analize si planificari atente. Conformitatea necesita o evaluare interna a costurilor si un control sporit pentru a demonstra eficienta in cazul raportarilor fiscale.

SAM va poate ajuta sa obtineti aceasta conformitate cu legile si reglementarile in vigoare, ce prespupun standarde IT stricte. Cu un plan SAM bine conceput si implementat, compania dvs. va beneficia de o evidenta actualizata si completa a tuturor resurselor software si a licentelor aferente precum si de procese interne automatizate si atent controlate.

Protectie in caz de forta majora: SAM va confera incredere indiferent de conditii 
Fiti pregatit pentru ce poate fi mai rau.

Software-ul reprezinta pentru compania dvs. o resursa indispensabila si in consecinta trebuie protejat ca atare. Imaginati-va ca resursele dvs. software vor ramane intacte chiar si in cazul unui incendiu, al unei inundatii sau a oricarui alt tip de dezastru. Planul de protectie in cazuri de forta majora reprezinta o parte integranta a programului SAM, ce se asigura ca afacerea dvs. va continua sa functioneze la parametrii normali chiar dupa producerea unui astfel de eveniment.
Pentru a fi eficient 100% planul dvs. trebuie sa includa informatii despre protejarea si refacerea sistemelor hardware si software.

Actualizarea inventarului va ofera o imagine corecta asupra resurselor detinute

Un program SAM va poate ajuta sa va reveniti rapid in urma oricarui tip de pierdere suferita, inclusiv pierderea registrelor de inventar, a suporturilor de instalare si a actelor de achizitii. Beneficind de un plan SAM bine implementat, veti avea la dispozitie un inventar complet, centralizat cu toate resursele software si licentele detinute de compania dvs. inclusiv metode de back-up.

Back-up-ul in alta locatie asigura o restaurare rapida a sistemului

SAM va ajuta sa aflati pasii necesari refacerii rapide a datelor si sistemelor la starea in care erau inainte de producerea evenimentului. Un plan SAM eficient trebuie sa includa stocarea in alta locatie a suporturilor de date originale (CD-uri de instalare, manuale de utilizare s.a.m.d) pentru toate resursele software. Accesarea facila si rapida a acestor materiale dupa producerea evenimentului va ajuta afacerea dvs. sa-si revina rapid.

Dovada dreptului de proprietate asigura continuitatea conformitatii

Protejarea documentelor ce atesta dreptul dvs. de proprietate asupra resurselor (contracte de licentiere, facturi s.a.m.d.) reprezinta o componenta cheie a planului dvs. in cazuri de forta majora. Un plan SAM bine conceput va garanta stocarea acestor documente intr-o locatie diferita de cea in care va desfasurati activitatea, asigurand totodata disponibilitatea copiilor in cazul controalelor de audit.