X  Inchide

Comanda Rapida

  1. *
  2. *
  3. Alegeti metoda preferata de contact:
  4. *
  5. Abonare la newsletter:
  6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Scheme de licentiere


Dezvoltatorii de software le ofera clientilor o gama foarte variata de scheme de licentiere pentru a limita la minimum costul programelor comercializate insa fara a le limita accesul la serviciile de care au nevoie.

Softline Romania este partener sau reseller autorizat pentru multe branduri de software si poate, prin urmare sa le ofere clientilor ajutorul de care au nevoie pentru a-si licentia corect infrastructura IT, indiferent de dimensiunea companiei. Specialistii nostri vor concepe special pentru dumneavoastra o schema de licentiere accesibila din punct de vedere financiar si eficienta din punct de vedere al productivitatii. Noi va oferim posibilitatea sa alegeti cea mai buna modalitate de licentiere pentru compania dumneavoastra si va ajutam in acelasi timp sa reduceti considerabil investitia in infrastructura software.

Daca doriti informatii suplimentare despre orice modalitate de licentiere sau daca doriti ca unul dintre specialistii nostri sa va ajute cu realizarea unei scheme de licentiere personalizate, contactati-ne folosind formularul de contact din dreapta.